ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

6 must-try νερά micellar για ευαίσθητες επιδερμίδες


Ελένη Τσούτση

15 Μαρτίου 2023

6 must-try νερά micellar για ευαίσθητες επιδερμίδες
Instagram/@bizceizleyin
Αν κάτι έχουμε εμπεδώσει στο skincare είναι ότι πρέπει να αφαιρούμε σωστά το μακιγιάζ μας κάθε μέρα. Το micellar water λοιπόν είναι ο απόλυτος σύμμαχός μας

H περιποίηση της επιδερμίδας ξεκινά από ένα ποιοτικό micellar και σας προτείνουμε να μην λείπει από το νεσεσέρ σας. Οι λόγοι είναι πολλοί. Το νερό micellar water περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν την επιδερμίδα να λάμπει. Με μια κίνηση απομακρύνει το μακιγιάζ, τους ρύπους αλλά και τη λιπαρότητα, ενώ καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Τα προϊόντα είναι ελαφριά και απαλά, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξεπλυθείτε μετά. Αντιθέτως, πρέπει να αφήσετε αυτά τα ενυδατικά συστατικά να μείνουν στην επιφάνεια του δέρματος και να απορροφηθούν.Τα μόρια αυτών των ήπιων επιφανειοδραστικών ουσιών συγκεντρώνονται μαζί για να σχηματίσουν μικροσκοπικές σφαίρες που ονομάζονται μικύλλια, τα οποία δρουν σαν μαγνήτες κατά της λιπαρότητας και των ρύπων που υπάρχουν στην επιδερμίδα.

Jenny.Gr
Pexels

Ιδανικά το micellar water, το εφαρμόζουμε σε καθαρό πρόσωπο. Αφού κάνουμε απαλό μασάζ με το προϊόν που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας μας, συνεχίζουμε με το micellar water και στη συνέχεια με serum, ενυδατική.

Tip: Αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη και ερεθίζεται με το παραμικρό, αυτά που πρέπει να προσέχετε στο νερό micellaire σας είναι τα εξής: να μην έχει άρωμα και να μην χρειάζεται υπερβολικό τρίψιμο. Η αποφυγή της τριβής θα μειώσει κατά πολύ τις πιθανότητες ερεθισμού.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα νερά micellar για ευαίσθητες επιδερμίδες :

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.