ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η 9χρονη North West θα λανσάρει το δικό της skincare brand. Γιατί, όμως;


Ελένη Τσούτση

29 Μαρτίου 2023

Η 9χρονη North West θα λανσάρει το δικό της skincare brand. Γιατί, όμως;
Splash Ideal Images
Η North West (ή η μαμά της) θέλει να ασχοληθεί με την βιομηνία της ομορφιάς. Μήπως είναι νωρίς όμως;

Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα στον κόσμο της ομορφιάς (λέμε τώρα) έρχεται ένα νέο να «ταράξει» τα νερά και να μας κάνει να αναρωτηθούμε για μερικά πράγματα. Η 9χρονη North West, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, είναι έτοιμη να λανσάρει τη δική της skincare σειρά ακολουθώντας τα επαγγελματικά βήματα της μαμάς της, Kim αλλά και της θείας της, Kylie Jenner.

H North έχει δείξει από νωρίς ότι δεν φοβάται την έκθεση αφού σχεδόν καθημερινά ανεβάζει διάφορα fan video με την Kim στο πλευρό της και μάλιστα μέσα σε αυτά και πολλά beauty tutorials. Καλά μέχρι εδώ. Αλλά πόσο λογικό είναι ένα παιδί να έχει το δικό του brand ομορφιάς; Τι skincare ακριβώς χρειάζεται ένα κορίτσι από τόση νεαρή ηλικία; Να καταλάβουμε πως η Kim θέλει να εξασφαλίσει οικονομικά τα παιδιά της, αλλά ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί άλλους τρόπους.

@kimandnorth

🕊️🦅🦆🦜🐥

♬ original sound - AKŞİN44

Μπορεί να ακούγεται fan και χαριτωμένο ένα παιδί να έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων αλλά ίσως δεν είναι και τόσο, καθώς κρύβει πολλούς κινδύνους και στέλνει λανθασμένα μηνύματα. Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ότι δεν είναι εντάξει ένα 9χρονο παιδί να εφαρμόζει κρέμες, serums και lotions στην επιδερμίδα του. Προτείνουμε τον χρόνο που θα αφιέρωνε στο καθημερινό του skincare, να τον αφιερώσει στο παιχνίδι. Θα έλεγε κανείς πως είναι πιο αναγκαίο σε αύτην την ηλικία.

@kimandnorth

Good morning ☀️

♬ original sound - Capcut Finder

Η Kim μάλιστα έχει καταθέσει αίτηση καταχώρησης και για ένα ακόμη εμπορικό σήμα στο όνομα της κόρης της, εκτός από το skincare brand. Η Sun αποκάλυψε ότι θα λανσάρει και μια σειρά με παιχνίδια. Τουλάχιστον αν έπρεπε να λανσάρει κάτι οπωσδήποτε, αυτό βγάζει περισσότερο νόημα.

Τι προτείνουμε εμείς; Η North να ζήσει την παιδική της ηλικία ως αυτό που είναι, ένα παιδί, και έπειτα έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να δημιουργήσει (και να λανσάρει) ό,τι θέλει. Αν μη τι άλλο, χάρη και στην οικογένειά της, θα έχει όλα τα μέσα για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.