ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ρυτίδες στον λαιμό: 6 κρέμες που τις μειώνουν άμεσα


Ελένη Τσούτση

30 Μαρτίου 2023

Ρυτίδες στον λαιμό: 6 κρέμες που τις μειώνουν άμεσα
Instagram/@Andie Macdowell
Οι δερματολόγοι διαρκώς τονίζουν να μην ξεχνάμε την περιποίηση του λαιμού

Αν κάποιο σημείο ξεχνάμε να ενυδατώνουμε και να το δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή αυτό είναι ο λαιμός. Φαντάζομαι δεν εκπλαγήκατε. Πόσες φορές έχετε ξεχάσει να εφαρμόσετε την αγαπημένη σας ενυδατική στο λαιμό; Η απάντηση είναι: πολλές. Γι’ αυτό σήμερα θα σας υπενθυμίσουμε πόσο σημαντικό είναι να επενδύσετε σε μια καλή κρέμα που θα προλάβει τα σημάδια γήρανσης που θα δημιουργηθούν στο συγκεκριμένο σημείο. Μια καλή κρέμα σύσφιξης κρίνεται απαραίτητη για το skincare νεσεσέρ σας!

Το δέρμα στο λαιμό είναι πιο λεπτό από το δέρμα στο πρόσωπό μας, γεγονός που καθιστά «αυτήν την περιοχή πιο ευαίσθητη στη φθορά», αναφέρει η Melanie Palm, δερματολόγος στο Glamour. «Επιπλέον, το δέρμα στο λαιμό είναι μια περιοχή που οι περισσότεροι άνθρωποι παραμελούν στη ρουτίνα, γι' αυτό τονίζω στους ασθενείς ότι τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης εφαρμόζονται επίσης στο λαιμό και στο ντεκολτέ, όχι μόνο στο πρόσωπο».

Jenny.Gr
Pexels

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ορό και την κρέμα προσώπου σας (που έχετε ήδη) στο λαιμό, αλλά μια ειδική φόρμουλα μπορεί να είναι ακόμη πιο εξειδικευμένη και να στοχεύσει στις ανάγκες σας. Το πώς γερνά το δέρμα σας είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα DNA, «άλλοι παράγοντες, όπως η άσκηση ή η επαναλαμβανόμενη μυϊκή δραστηριότητα, όπως το να κοιτάτε τακτικά το τηλέφωνό σας από κάτω, μπορεί να αυξήσουν την εμφάνιση ρυτίδων στο λαιμό σας».

Έχοντας πλέον την παραπάνω γνώση, δεν έχετε παρά να προσθέσετε μια από τις παρακάτω κρέμες στην καθημερινή σας ρουτίνα και να έχετε έναν νεανικό λαιμό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.