ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Emily Ratajkowski: 5 skincare κανόνες που ακολουθεί πιστά


Ελένη Τσούτση

4 Απριλίου 2023

Emily Ratajkowski: 5 skincare κανόνες που ακολουθεί πιστά
Splash Ideal Images
Μάθετε τα skincare μυστικά της Emily Ratajkowksi

Τι κοινό έχουν η Emily Ratajkowksi, η Gigi Hadid και η Irina Shayk; Η απάντηση είναι αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Όλες τους εμπιστεύονται τον ίδιο αισθητικό. Πιο συγκεκριμένα, επισκέπτονται συχνά τον Fabricio Ormonde με έδρα τη Νέα Υόρκη. Με περισσότερα από 15 χρόνια εκπαίδευσης στη φυσιολογία, την ευεξία και την αισθητική του προσώπου, ο Ormonde φημίζεται για τις εξατομικευμένες θεραπείες του, οι οποίες παρέχουν ισχυρές συνθέσεις περιποίησης προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες της κάθε πελάτισσάς.

«Η φιλοσοφία μου είναι «προοδευτική, όχι επιθετική», δηλώνει στη VogueUK. «Πιστεύω ότι μια συνεπής, μετρημένη προσέγγιση στην περιποίηση του δέρματος προσφέρει καλύτερα, πιο βιώσιμα αποτελέσματα από τις υπερβολικά επιθετικές θεραπείες που συχνά μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στην επιδερμίδα και στο μικροβίωμα του δέρματος».

Αντί να βασίζεται αποκλειστικά σε γρήγορες διορθώσεις όπως το botox και το filler, o Ormonde προτιμά μια πιο ολιστική μέθοδο, μια μέθοδο που εστιάζει στη διέγερση του κολλαγόνου, την τόνωση και τη σμίλευση των μυών του προσώπου και τη σύσφιξη του δέρματος χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνολογιών ραδιοσυχνοτήτων, LED, μικρορεύματος και υπερήχων. «Μετά από χρόνια που τους είπαν ότι ένα σχήμα 10+ βημάτων ήταν το καλύτερο, οι πελάτισσες συνειδητοποιούν ότι μια σχετικά περιορισμένη προσέγγιση μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική», σημειώνει.

Παρακάτω, ο Ormonde μοιράζεται όλα τα skincare μυστικά της Emily Ratajkowksi και εμείς κρατάμε σημειώσεις καθώς η επιδερμίδα της είναι πραγματικά υπέροχη!

Φοράει αντηλιακό καθημερινά

Προστατεύει το δέρμα της από την έκθεση στον ήλιο χρησιμοποιώντας καθημερινά αντηλιακό για να αποφύγει τα πρόωρα σημάδια γήρανσης όπως τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Η ζημιά από τον ήλιο μπορεί πραγματικά να βλάψει το δέρμα, αν δεν προστατεύεται κάθε μέρα. Βρείτε λοιπόν το αντηλιακό που σας αρέσει, ώστε να το χρησιμοποιείτε και εσείς με συνέπεια.

Δεν κάνει υπερβολική απολέπιση

Η απολέπιση είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αφήνει χώρο για φρέσκο, πιο υγιές δέρμα. To μέτρο όμως και στην απολέπιση είναι το μυστικό. Πρέπει να δώσετε στο δέρμα σας χρόνο να ξεκουραστεί ενδιάμεσα. H Emily προτιμά τα χημικά απολεπιστικά παρά τα φυσικά. Η ίδια μάλιστα κάνει απολέπιση 2 φορές την εβδομάδα. Κάτι περισσότερο από αυτό, ίσως να ερέθιζε το δέρμα της,δηλώνει ο Ormonde.

Αγαπά την ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για ένα αψεγάδιαστο δέρμα. Το νερό καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες. ηΗ Emily πίνει τουλάχιστον 8 με 10 ποτήρια καθημερινά.

Καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπό της

Ο καθαρισμός του προσώπου κάθε πρωί και βράδυ είναι μια καλή ιδέα για να αφαιρέσετε όλους τους ρύπους. Η ίδια αποφεύγει το ζεστό νερό, γιατί μπορεί να στεγνώσει το δέρμα της και να το ερεθίσει. Ακόμη, κοιμάται επτά με οκτώ ώρες για να δώσει χρόνο στο σώμα της και να «επαναφορτιστεί» για την επόμενη μέρα.

Επενδύει στη ρετινόλη

Λατρεύει τη ρετινόλη. Είναι το χρυσό tip όταν θέλει να αναζωογονήσει το δέρμα της. Χρησιμοποιεί 2 φορές την εβδομάδα ρετινόλη για μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια τρεις φορές την εβδομάδα και ούτω καθεξής, για να δημιουργήσει μια ανοχή η επιδερμίδα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα serums με ρετινόλη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.