ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πόδι της χήνας: 5 οροί που δρουν αποδεδειγμένα και πρέπει να αποκτήσεις τώρα


Ελένη Τσούτση

7 Ιουλίου 2023

Πόδι της χήνας: 5 οροί που δρουν αποδεδειγμένα και πρέπει να αποκτήσεις τώρα
Instagram/@ Gwyneth Paltrow
Το πόδι της χήνας είναι κάτι που μπορείς να καταπολεμήσεις, αρκεί να έχεις τους κατάλληλους skincare συμμάχους

Κεφάλαιο: Πόδι της χήνας. Ένας ορισμός που σίγουρα έχεις ακούσει αρκετές φορές αφού πολλές γυναίκες θέλουν να απαλλαχτούν από αυτό. Αν είσαι μία από αυτές ή απλά θέλεις να το προλάβεις, εμείς σου έχουμε τα καλύτερα serums που θα δράσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Οι συνθέσεις τους είναι εξειδικευμένες για την περιοχή των ματιών και υπόσχονται να λειάνουν ακόμη και τις πιο έντονες ρυτίδες.

«Πόδι της χήνας» είναι οι λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, που εμφανίζονται στην εξωτερική γωνία των ματιών, συνήθως μετά τα 30. Το όνομά προέρχεται από το ακτινωτό τους σχήμα και με το πέρασμα του χρόνου αυτή η περιοχή παρουσιάσει ολοένα και περισσότερη χαλάρωση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

H σωστή επιλογή του κατάλληλου προϊόντος θα φέρει άμεσα και τα καλύτερα αποτελέσματα στο πρόσωπό σου.Οι οροί περιέχουν ενεργά συστατικά που βελτιώνουν τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας και στοχεύουν στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες.

Jenny.Gr
Pexels

Η καθημερινή χρήση ενός ορού, θα διατηρήσει το δέρμα ενυδατωμένο. Τα σημάδια γήρανσης θα γίνουν πιο λεία και πιο μικροσκοπικά. Εφαρμόζουμε πάντα τα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας από το πιο λεπτόρρευστο προς το πιο παχύρρευστο. Δηλαδή, η σειρά εφαρμογής είναι πρώτα το πλύσιμο του προσώπου, η τόνωση, το serum και μετά η ενυδατική κρέμα προσώπου.

Οι παρακάτω προτάσεις με δημοφιλείς ορούς υπόσχονται να βελτιώσουν σημαντικά την επιδερμίδα σου. Βρες το δικό σου skincare σύμμαχο.

1. LA MER THE LIFTING EYE SERUM - Βρες τον εδώ.

Jenny.Gr

Ένας πολυτελές mini-lift από τη La Mer. Η περιοχή των ματιών φαίνονται λιγότερο πρησμένη και πιο ανορωθμένη με μια πιο νεανική όψη.

2. ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR EYE CONCENTRATE MATRIX - Βρες τον εδώ.

Jenny.Gr

Μειώνει την όψη των γραμμών. Η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση και θρέψη. Αφήστε το βλέμμα σας να εκφράσει την ομορφιά που έχετε μέσα σας.

3. DIOR Capture Youth Age-Delay Advanced Eye Treatment - Βρες τον εδώ.

Jenny.Gr

Η Advanced Eye Treatment αναζωογονεί το περίγραμμα των ματιών, στοχεύοντας στο πρήξιμο, στους μαύρους κύκλους, στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες.

4. GUERLAIN Abeille Royale Eye R Repair - Serum - Βρες τον εδώ.

Jenny.Gr

Εμπνευσμένος από τη δερμο-καλλυντική φροντίδα, ο ορός ματιών Double R Renew & Repair συνδυάζει τη δύναμη δύο αποκλειστικών τεχνολογιών για να φωτίσει και να επανορθώσει την περιοχή των ματιών σε ένα μόνο βήμα.

5. Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Eye Cream - Βρες τον εδώ.

Jenny.Gr

Θρεπτική κρέμα ματιών που αντιμετωπίζει εντατικά τα σημάδια γήρανσης, που σχετίζονται με την κούραση στο πέρασμα του χρόνου, όπως ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και οιδήματα στην περιοχή των ματιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.