ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα πιο καλοκαιρινά body mists που πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές


Ελένη Τσούτση

17 Ιουλίου 2023

Τα πιο καλοκαιρινά body mists που πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές
Instagram/@bizceizleyin
Ένα φρέσκο άρωμα με καλοκαιρινό αέρα μπορεί σίγουρα να σε ανανεώσει. Αρκεί να βρεις το δικό σου αγαπημένο body mist

Καλοκαίρι χωρίς δροσερές και ανάλαφρες μυρωδιές δεν γίνονται. Αν θέλεις να φρεσκάρεις το άρωμά σου μέσα στην ημέρα και δεν θέλεις να κουβαλάς αυτό το βαρύ μπουκαλάκι, ήρθε η ώρα να πάρεις ένα body mist! Έχεις αμέτρητες επιλογές και μπορείς να βρεις στην αγορά εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο – από εξωτικές αρωματικές νότες μέχρι πιο τροπικά αρώματα φρούτων.

Μία ευχάριστη μυρωδιά άλλωστε μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και προσωπικά το τελευταίο διάστημα, ανακάλυψα πως όταν ξυπνάω και ξεκάζομαι με το αγαπημένο μου body mist, με κάνει να σκέφτομαι πιο θετικά. Έτσι ξεκινάω τη μέρα μου ευχάριστα! Οι μυρωδιές δημιουργούν γλυκές μνήμες και μας βοηθούν να χαλαρώσουμε. Αυτή την υπέροχη ευωδιά θα την ανακαλύψεις στα θαυματουργά body mists, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις αμέσως μετά το ντους στο σώμα σου, για να σε συντροφεύει όλη μέρα.

Πιο ανάλαφρα από ένα άρωμα, θα «αγκαλιάσουν» και θα αναζωογονήσουν το δέρμα σου!

1. DUST+CREAM Glitter Body Mist Nomad Vanilla - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Nomad Vanilla glitter body mist συνδυάζει νότες από βανίλια, βατόμουρα, καρύδα , πορτοκάλι, βιολέτα, γλυκάνισο και tonka. Αισθησιακό και ζουμερό που θα αναδείξει τη θηλυκή, ανεπιτήδευτη και περιπετειώδη πλευρά σου. Κρατά την επιδερμίδα αρωματισμένη για ώρες. Χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο προϊόν και στη βραδινή σου έξοδο ένα καλοκαιρινό βράδυ.

2. L'Occitane Verbena Citrus Hair And Body Mist - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αρωματικό spray για τα μαλλιά και το σώμα εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα εσπεριδοειδών και βερβένας από την Προβηγκία. Προσφέρει μια άμεση φρεσκάδα και θα αφήσει την επιδερμίδα και τα μαλλιά απαλά αρωματισμένα με αναζωογονητικές νότες.

3. Yves Rocher Energizing Perfumed Mist Raspberry Peppermint for Hair & Body - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ανάλαφρο σπρέι για τα μαλλιά και το σώμα αιθέριο έλαιο μέντας και εκχύλισμα βατόμουρου για ενέργεια και ευεξία.

4. Blue Scents Body Mist Summer Lust - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αναζωογονητικό και ενυδατικό mist σώματος με εκχύλισμα αλόης και χαμομηλιού. Με αρωματικές νότες μάνγκο, ορχιδέας και βατόμουρου θα σας προσφέρει πλούσια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.