ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To προϊόν που θα σου χαρίσει υπέροχο μαύρισμα λίγο πριν τις διακοπές


Ελένη Τσούτση

27 Ιουλίου 2023

To προϊόν που θα σου χαρίσει υπέροχο μαύρισμα λίγο πριν τις διακοπές
Pexels
Με ένα μόνο προϊόν, απόκτησε ομοιόμορφο μαύρισμα, σαν φυσικό

Το μαύρισμα είναι μία από τις προτεραιότητές μας το καλοκαίρι και δικαίως, αφού το δέρμα μας γίνεται sexy και το σώμα μας έχει μια έξτρα γοητεία, ενώ η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία και απαλή. Είτε είσαι ήδη μαυρισμένη, είτε όχι, ένα body bronzer αξίζει να βρίσκεται μέσα στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ.

Στην πρώτη περίπτωση, ναι μεν ο ήλιος χαρίζει ένα υπέροχο χρώμα στο δέρμα, αλλά όπως ξέρουμε προκαλεί ξηρότητα και πολλές φορές δυσχρωμίες, και καλό είναι να τον αποφεύγουμε όσο γίνεται. Αυτό λοιπόν που χρειάζεσαι, είναι μία καλή ενυδάτωση σε όλο το σώμα και έναν τρόπο να κάνεις το δέρμα να δείχνει ομοιόμορφο.

Στη δεύτερη περίπτωση, αν δηλαδή δεν παίρνεις εύκολα χρώμα ή δεν έχεις προλάβει να επισκεφθείς τις παραλίες, μπορείς εύκολα να χαρίσεις στο δέρμα σου μία χρυσαφένια, bronze λάμψη.

DUST+CREAM BODY BRONZING HIGHLIGHTER VELOUR

Jenny.Gr

Τα Body Bronzing Highlighters Velour ενσωματώνουν waterproof φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει bronze effect στην επιδερμίδα του σώματος. Με λεπτόρρευστη υφή, χαρίζουν Shimmer λάμψη στην επιδερμίδα. Απλώνονται εύκολα και οι αποχρώσεις τους προσαρμόζονται στο χρώμα της επιδερμίδας. Τα ανοιχτά δέρματα δείχνουν sun kissed και τα μεσαία και πιο σκούρα δείχνουν πιο bronze. Η επιδερμίδα αντανακλά το φως και δείχνει λεία, λαμπερή και πιο μαυρισμένη. Μειώνουν ορατά τις ατέλειες, όπως δυσχρωμίες, ευρυαγγείες κτλ. χάρις την υπέροχη λάμψη τους. Έχουν μη λιπαρή σύνθεση και στεγνώνουν άμεσα κατά την εφαρμογή. Έχει υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα θα σε μαγέψει!


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.