ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 body mists με άρωμα φρεσκάδας για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα


Ελένη Τσούτση

30 Ιουλίου 2023

5 body mists με άρωμα φρεσκάδας για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα
Instagram/ @clickmyworld
Το άρωμα φρεσκάδας που θα σε αναζωογονήσει όλο το καλοκαίρι

Μια ευχάριστη μυρωδιά μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας κάνει να ξεκινήσουμε καλύτερα τη μέρα μας. Τα body mists λοιπόν είναι ιδανικά και αν ακόμη δεν τα έχεις βάλει στην καθημερινότητά σου, ήρθε η ώρα!

Άλλωστε οι μυρωδιές δημιουργούν γλυκιές μνήμες και μας χαλαρώνουν. Αυτή την ευωδιά λοιπόν θα την ανακαλύψεις στα θαυματουργά body mists, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις αμέσως μετά το ντους στο σώμα σου και στα μαλλιά σου, για να σε συντροφεύουν όλη μέρα. Πιο ανάλαφρα από ένα άρωμα, θα «αγκαλιάσουν» και θα αναζωογονήσουν το δέρμα σου!

Συγκεντρώσαμε για εσένα τα καλύτερα που υπάρχουν για να τα προσθέσεις στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου και να αλλάξεις τον τρόπο που ξεκινάς τη μέρα σου!

DUST+CREAM GLITTER BODY MIST NOMADIC SPIRITS EARTHLY COCO - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Earthly Coco glitter body mist συνδυάζει νότες από καρύδα, ανανά, τζίντζερ, και βανίλια. Αέρινο και απαλό που θα αναδείξει την ήρεμη και γήινη πλευρά σου. Κρατά την επιδερμίδα αρωματισμένη για ώρες. Χρησιμοποιήστε το συγκεκριμένο προϊόν και στη βραδινή σου έξοδο ένα καλοκαιρινό βράδυ.

L'Occitane Verbena Mint Icy Hair And Body Mist - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Εμπλουτισμένο με βερβένα και εκχυλίσματα μέντας από την Προβηγκία, αυτό το άρωμα θα σας προσφέρει μια άμεση αίσθηση έντονης φρεσκάδας. Αφήνει την επιδερμίδα και τα μαλλιά απαλά αρωματισμένα όλη μέρα.

The Ritual of Hammam Hair & Body Mist - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Δημιουργεί μια αναζωογονητική αίσθηση για τα μαλλιά και το δέρμα σου. Συνδυάζει τις αρωματικές ιδιότητες του αναζωογονητικού ευκαλύπτου και του δενδρολίβανου, προσφέροντας μια συναρπαστική αναζωογονητική εμπειρία αρώματος.

MOROCCANOIL Hair and Body Fragrance Mist - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Brumes du Maroc Hair and Body Fragrance Mist έχει το χαρακτηριστικό άρωμα των προϊόντων Moroccanoil, ένα εξωτικό μείγμα πικάντικου κεχριμπαριού και γλυκών λουλουδένιων νοτών. Η ελαφριά σύνθεσή του περιέχει Έλαιο Argan και Βιταμίνη E για θρέψη και ενυδάτωση, καθώς και έναν παράγοντα απορρόφησης της ηλιακής ακτινοβολίας για προστασία των μαλλιών.

Κorres Νερό Καρύδας Body Mist - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Απολαυστικό άρωμα καρύδας μια δροσερή αίσθηση καλοκαιριού Αναζωογονητικό body mist με τονωτικό εκχύλισμα ginger και εκχύλισμα αλόης που προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.