ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Νεσεσέρ διακοπών: Αυτά είναι τα 5 προϊόντα που πρέπει να έχει για κάθε ταξίδι


Ελένη Τσούτση

31 Ιουλίου 2023

Νεσεσέρ διακοπών: Αυτά είναι τα 5 προϊόντα που πρέπει να έχει για κάθε ταξίδι
Instagram/@oliviatps
Οι διακοπές πλησιάζουν και αν ακόμη δεν έχεις φτιάξει το νεσεσέρ της παραλίας που θα έχεις μαζί σου, η παρακάτω λίστα μας θα σε εμπνεύσει

Οι καλοκαιρινές διακοπές (επιτέλους) φτάνουν και εσύ μπορεί τώρα να είσαι στο γραφείο αλλά σε λίγο θα κάνεις ηλιοθεραπεία στην αγαπημένη σου παραλία. Η στιγμή λοιπόν που πρέπει να τα απαραίτητα προϊόντα που θα χρειαστείς μαζί σου στις διακοπές έφτασε και εμείς σου έχουμε την καλύτερη λίστα με τα απολύτως απαραίτητα. Γιατί οι
υπερβολές δεν χωράνε στο συγκεκριμένο νεσεσέρ. Στο νεσεσέρ της παραλίας θα χρειαστείς μόνο 5 προϊόντα που θα σε προστατέψουν από τον καυτό ήλιο αλλά και θα σε κάνουν να μυρίζεις όμορφα.

Αν λοιπόν νοιάζεσαι για την επιδερμίδα σου, πάρε μαζί σου ένα αντηλιακό προσώπου, αντηλιακό σώματος, ένα lip balm, ένα αντηλιακό μαλλιών και ένα μυρωδάτο body mist.

Το νεσεσέρ πρέπει να είναι πρακτικό και να καλύπτει όλες σου τις ανάγκες. Άλλωστε ποιος θέλει να κουβαλάει πράγματα που στο τέλος δεν θα χρησιμοποιήσει. Η παρακάτω λίστα είναι για σένα:

1. DUST+CREAM GLITTER BODY MIST BOHEMIAN PETALS - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Bohemian Petals glitter body mist συνδυάζει λουλουδάτες νότες από παιώνια, μανόλια, κινέζικοτριαντάφυλλο και νότες από raspberry, δαμάσκηνο και κεχριμπάρι. Ελαφρύ και αρωματικό που θα αναδείξει την ανέμελη και ονειροπόλα πλευρά σoυ. Κρατά την επιδερμίδα αρωματισμένη για ώρες.

2. SkourasMed Protect & Hydrate Spf 30 - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ισχυρή δράση στην ενυδάτωση και ακόμα πιο ισχυρή στην αντηλιακή προστασία ενάντια στις UVA και UVB ακτίνες και τη φωτογήρανση. H αντηλιακή κρέμα προσώπου Protect & Hydrate SPF 30 είναι η τέλεια κρέμα υψηλής προστασίας, ενισχυμένη με ένα πρωτοποριακό φίλτρο φωτοσταθερότητας. Αντίθετα με τα κοινά αντηλιακά, συνδυάζει την αντηλιακή προστασία του ευρέος φάσματος UVA και UVB ακτινών με την πραγματικά βαθιά και διαρκή ενυδάτωση, χάρη στα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος που περιέχει.

3. Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF50+ - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, παιδιά, έφηβοι και ενήλικες και προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία. Σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή.

4. KERASTASE SOLEIL HUILE SIRENE ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΕΛΑΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΠΡΕΙ - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το ασύγκριτα ανάλαφρο, διφασικό σπρέι χωρίς ξέβγαλμα, ιδανικό για το καλοκαίρι, βελτιώνει το φυσικό beach waves look. Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε από Έλαιο Babasu, οι ενυδατικοί παράγοντές του απορροφώνται γρήγορα αφήνοντας αμέσως τα μαλλιά απαλά και ποτέ άκαμπτα. Ενισχύει το φυσικό σχήμα των μαλλιών δημιουργώντας ανάλαφρους κυματισμούς με φωτεινό, λαμπερό φινίρισμα.

5. Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF 30 - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

O ισορροπημένος συνδυασμός UVA / UVB φίλτρων και πλούσιων ενυδατικών παραγόντων προσφέρει υψηλή προστασία και φροντίδα των χειλιών κάτω από τον ήλιο. Η πλούσια σύνθεση περιποιείται τα ξηρά χείλη και προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση, ενώ οι σφαίρες Υαλουρονικoύ οξέος γεμίζουν τις γραμμές των χειλιών, χαρίζοντας τους όγκο.

Βρες στην παρακάτω gallery: Αυτά είναι τα 7 αντηλιακά πόλης που μπορείς να επενδύσεις τώρα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.