ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες κρέμες ματιών με καφεΐνη που θα ξυπνήσουν το νεανικό σου βλέμμα


Ελένη Τσούτση

7 Αυγούστου 2023

Οι καλύτερες κρέμες ματιών με καφεΐνη που θα ξυπνήσουν το νεανικό σου βλέμμα
Instagram/@ valerialipovetsky
Οι κρέμες ματιών με καφεΐνη αξίζουν μια θέση στο skincare νεσεσέρ σου

Οι κρέμες ματιών είναι απαραίτητες και σήμερα θα εστιάσουμε στις αγαπημένες μας που έχουν κύριο συστατικό τους την καφεΐνη. Τα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται στα πιο «άβολα» σημεία του δέρματός μας, αλλά πουθενά δεν είναι πιο αισθητά από τα μάτια. Εκεί έρχεται μια καλή κρέμα ματιών - όχι οποιαδήποτε κρέμα ματιών, αλλά μια «πλούσια» κρέμα με αφυπνιστικές, φωτεινές και θρεπτικές ικανότητες: οι κρέμες ματιών με καφεΐνη. Ακριβώς όπως η καφεΐνη που απολαβαίνουμε στο καφέ μας, έτσι βοηθά και στην ανανέωση και την αναζωογόνηση του ευαίσθητου δέρματος γύρω από τα μάτια μας.

«Η καφεΐνη στις κρέμες ματιών δρα μειώνοντας το πρήξιμο και βελτιώνοντας την κυκλοφορία. Το πρήξιμο κάτω από τα μάτια είναι εξαιρετικά συχνό αν κοιμάστε λίγο ή υποφέρετε από εποχιακές αλλεργίες, γεγονός που καθιστά την καφεΐνη εξαιρετική προσθήκη στη κρέμα ματιών», λέει η Δρ Nazanin Saedi, δερματολόγος στο Elle.com.

Επιπλέον, οι καλύτερες κρέμες ματιών με καφεΐνη συνδυάζονται με συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια ή κεραμίδια, που ενυδατώνουν και γεμίζουν το δέρμα για να αποτρέψουν την ξηρότητα ή προβλήματα, όπως το πόδι της χήνας ή την τραχιά υφή.

Παρακάτω, δημιουργήσουμε μια λίστα με τις 5 καλύτερες κρέμες ματιών με καφεΐνη για όλους τους τύπους δέρματος.

1. SkinCeuticals A.G.E. Eye Complex - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Αυτή η αντιγηραντική, επανορθωτική κρέμα ματιών είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει τα τρία κύρια σημάδια γήρανσης - την έλλειψη υγρασίας, τη χαλάρωση και τις ελύθερες ρίζες. Μειώνει το οίδημα κάτω από τα μάτια και είναι σχεδιασμένη για ξηρό, ώριμο δέρμα.

2. The INKEY List Caffeine Eye Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Όπως ξυπνάς με τον πρωινό καφέ σου, έτσι και η Caffeine Eye Cream είναι το ιδανικό ξύπνημα για τα μάτια σου. Με άμεση δράση στην περιοχή κάτω από τα μάτια, αυτή η κρέμα βοηθά να μειωθεί η εμφάνιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Καθώς η καφεΐνη είναι διουρητικό, συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης νερού, μία από τις σημαντικότερες αιτίες για το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Η σύνθεση του The INKEY List επίσης περιέχει πεπτίδιο Matrixyl 3000™ που λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και μειώνει τις λεπτές γραμμές, δηλαδή αποτελεί και την τέλεια βάση για μακιγιάζ.

3. Redermic R Eyes, La Roche-Posay - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η εξαιρετικά ρευστή, μη κολλώδης υφή αφομοιώνεται πλήρως στο δέρμα αμέσως μετά την εφαρμογή.Το ειδικό απλικατέρ του σωληναρίου επιτρέπει τη στοχευμένη εφαρμογή για εντατική διόρθωση.

4. CeraVe Skin Renewing Eye Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους, η CeraVe Eye Repair Cream συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αυτή η απορροφητική, μη λιπαρή κρέμα, εμπλουτισμένη με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των σακουλών, για δέρμα πιο λείο και πιο φωτεινό.

5. ΚΟRRΕS, Greek Yoghurt Wide Away Eye Gel - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Δροσερό gel ματιών με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Με μεταλλικό roll-on για ελαφρύ μασάζ και τόνωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.