ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μόνικα Μπελούτσι: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αλλάζει με κανένα άλλο - Πρέπει να δοκιμάσεις


Ελένη Τσούτση

21 Αυγούστου 2023

Μόνικα Μπελούτσι: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αλλάζει με κανένα άλλο - Πρέπει να δοκιμάσεις
Instagram/ @monicabellucciofficiel
Η νέα σεζόν που έρχεται είναι κατάλληλη αφορμή για να το εντάξεις στη συλλογή σου

Η Μόνικα Μπελούτσι εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα ένα πραγματικό beauty icon που δεν σταματά να μας χαρίζει έμπνευση με τις εμφανίσεις της. Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει απόλυτα συμφιλιωμένη με την ηλικία της και φροντίζει να μεγαλώνει όμορφα.

Η ίδια προσέχει τη ρουτίνα ομορφιάς της ώστε να διατηρεί την ιταλική φρεσκάδα που τη κάνει να είναι τόσο ξεχωριστή. Η ομορφιά της είναι διαχρονική και σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της χωρίς υπερβολές.

Jenny.Gr
Instagram/ @Monica Bellucci

Η Μπελούτσι πιστεύει ότι η ομορφιά δεν πρέπει να είναι «πλαστική» αλλά φυσική και ότι «πρέπει να πηγάζει από μέσα μας». Για αυτό το λόγο επιλέγει πολύ φυσικά makeup looks. Στο μακιγιάζ της επιλέγει foundation με απαλή υφή και χρησιμοποιεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να έχει ένα natural φινίρισμα.

Πρόσφατα, αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της άρωμα και μάλιστα συνδέεται με τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας που ερμήνευε την προηγούμενη σεζόν. Όπως δήλωσε το συγκεκριμένο άρωμα την βοηθάει να συνδεθεί με το ρόλο της Κάλλας. «Κάποιος μου έκανε δώρο το άρωμα που φορούσε και θα το έβαζα λίγο πριν βγω στη σκηνή!».

Πρόκειται για το Velvet Orchid Eau De Parfum του Tom Ford. Ένα ευφυές, γενναιόδωρο και σαγηνευτικό άρωμα που εξελίσσει το μεγαλειώδη αισθησιασμό και την αποπλανητική δύναμη του θρυλικού Tom Ford Black Orchid σε ένα αρμονικό και εξαιρετικά θηλυκό άρωμα.

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Jenny.Gr

Δες στην παρακάτω gallery: 10 αρώματα με την υπογραφή των αγαπημένων μας stars

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.