ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauty συνήθειες που πρέπει να έχεις το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

1 Σεπτεμβρίου 2023

Beauty συνήθειες που πρέπει να έχεις το φθινόπωρο
Instagram/ @veravanerp
2+1 tips για τέλεια επιδερμίδα όλο το φθινόπωρο

Καθώς το καλοκαίρι έχει φύγει και με την σειρά του ήρθε το φθινόπωρο, οι ανάγκες του δέρματος είναι διαφορετικές. Καιρός να ανανεώσεις την περιποίηση της επιδερμίδας σου και να την προσαρμόσεις στις ανάγκες σου. Για να παραμείνει υγιής και λαμπερή η επιδερμίδα σου και τη νέα σεζόν, ακολούθησε τα παρακάτω tips:

1. Συνέχισε να προστατεύεις το δέρμα από τον ήλιο

Το γεγονός ότι δεν είναι πια καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι σταματάς να προστατεύεις την επιδερμίδα σου από τις ακτίνες του. Αν δεν θέλεις να εφαρμόζεις (και) αντηλιακό, μπορείς να το φροντίσεις με την ενυδατική σου κρέμα που να έχει δείκτη προστασίας -ιδανικά, SPF 30- και να είσαι γενναιόδωρη στην ποσότητα. Μην ξεχνάς την περιοχή του λαιμού!

Jenny.Gr

2. Κάνε απολέπιση

Αν νιώσεις το δέρμα σου κάπως ξηρό και τραχύ μετά την καλοκαιρινή του έκθεση στον ήλιο, άρχισε να αλλάζεις τη beauty ρουτίνα σου και βάλεις στο πρόγραμμά σου, κάθε Κυριακή βράδυ, την απολέπιση για να αρχίσει να επανέρχεται η υγιής όψη του.

3. Ενίσχυσε την ενυδάτωση

Περισσότερο κρύο, ναι, συνήθως, σημαίνει και ξηρότερο δέρμα. Πέρα από απολέπιση το δέρμα χρειάζεται και άλλου είδους ενυδάτωση. Άφησε στην άκρη τη light ενυδατική σου κρέμα και πάρε μία κρέμα που θα έχει πιο ενισχυμένη σύνθεση. Θα δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί θα ξυπνήσεις με πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.