ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ποιο είναι το καλύτερο μυστικό για το δέρμα; Δοκίμασε να βάλεις πάγο στο πρόσωπό σου


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιο είναι το καλύτερο μυστικό για το δέρμα; Δοκίμασε να βάλεις πάγο στο πρόσωπό σου
Αναζητάς ένα γρήγορο και αποτελεσματικό trick για να δώσεις φρεσκάδα και υγεία στο δέρμα σου; Παρακάτω θα βρεις το πιο ανέξοδο και έξυπνο τρόπο

Όλα κάνουν ένα restart το φθινόπωρο όπως και οι skincare συνήθειες μας. Θέλουμε να τις αναβαθμίσουμε και να βρούμε έξυπνους τρόπους για να δώσουμε στο δέρμα μας το boost που χρειάζεται τη νέα σεζόν. Σίγουρα θα έχεις ακούσει πώς ο πάγος βοηθάει το δέρμα να αναζωογονηθεί και ναι είναι μία αλήθεια και μας το επιβεβαιώνουν πλέον κορυφαίοι skincare experts αλλά και makeup artists που είναι το μυστικό όπλο τους.

Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πρόσωπό σου, οι ειδικοί τονίζουν πώς τα παγάκια όταν αναμειγνύονται με πράσινο τσάι, καφεΐνη ή γάλα,μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, στην ελαχιστοποίηση των πόρων και να αφήσουν ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Ο διάσημος skincare expert, ΄Ολε Χενριξεν έχει ενσωματώσει τα παγάκια στις θεραπείες του. «Βελτιώνουν δραματικά την κυκλοφορία στο δέρμα και προσφέρουν την υγιή λάμψη που όλοι θέλουμε», λέει. Για να ενισχύσει τα αποτελέσματα, θα παρασκευάσει και θα καταψύξει τσάι από σπόρους τριανταφυλλιάς, οι οποίοι είναι πλούσιοι σε βιταμίνη C, καθώς και το πράσινο τσάι γεμάτο αντιοξειδωτικά. Για την εφαρμογή, ο ίδιος προτείνει να τυλίξεις ένα παγάκι σε ένα λεπτό βαμβακερό μαντήλι και να κάνεις μασάζ στο δέρμα σου.

Το πανάρχαιο κόλπο ομορφιάς με τον πάγο μπορεί επίσης να βοηθήσει τις κρέμες, τα serums και όλα τα προϊόντα να απορροφώνται καλύτερα. «Αν εφαρμόσεις έναν ορό στο δέρμα και στη συνέχεια βάλεις πάγο, τα τριχοειδή αγγεία περιορίζονται και δημιουργείται ένα εφέ έλξης που βοηθά τα συστατικά να διεισδύσουν βαθύτερα», εξηγεί ο expert.

Η Μπέλα Χαντίντ ορκίζεται σε αυτή την beauty συνήθεια και μάλιστα είχε ανεβάσει και μια χαρακτηριστική φωτογραφία που βυθίζει το πρόσωπό της σε ένα μπολ με παγάκια για να αντιμετωπίσει το πρήξιμο από το πρωί και μετά.

Jenny.Gr

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.