ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Με αυτά τα 5 αρώματα θα πάρεις τα περισσότερα κοπλιμέντα


Ελένη Τσούτση

7 Σεπτεμβρίου 2023

Με αυτά τα 5 αρώματα θα πάρεις τα περισσότερα κοπλιμέντα
Instagram/@ maralafontan
Θέλεις να φοράς ένα άρωμα και να σε ρωτούν συνέχεια ποιο φοράς; Εμείς σου έχουμε τα κορυφαία αρώματα που εκτός από εσένα θα λατρέψουν και οι γύρω σου

Τα άρωμα είναι η τελευταία κίνηση που θα κάνεις πριν βγεις από το σπίτι σου, η πινελιά εκείνη που θα αναβαθμίσει στη στιγμή την εικόνα σου. Η νέα σεζόν είναι η τέλεια ευκαιρία για να φρεσκάρεις τα fall looks σου με ένα άρωμα βαθύ, ελκυστικό και διαφορετικό από τα άλλα. Ένα άρωμα που θα κάνεις τους γύρω σου να αναρωτιούνται ποιο είναι και θα ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος.

Άλλωστε η αναζήτηση του signature αρώματος δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Πολλές γυναίκες που δεν έχουν καταλήξει ακόμη ποιο είναι το άρωμα που ταυτίζονται θέλουν να δοκιμάζουν ολοένα και περισσότερα ώστε να βρουν το ένα και μοναδικό. Το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να αναζητήσεις το δικό σου προσωπικό άρωμα που θα δώσει ιδιαίτερη μυρωδιά σε κάθε στιγμή σου. Πιο πικάντικες, ξυλώδεις, άλλες πιο διακριτικές, αισθησιακές νότες είναι έτοιμες για να τις ανακαλύψεις και να διεκδικήσουν μια θέση στο μπουντουάρ σου.

Παρακάτω θα βρεις τα top 5 αρώματα που ξεχωρίσαμε και είναι τέλεια για αυτή τη σεζόν:

1. TOM FORD PRIVATE BLEND TOBACCO VANILLE EAU DE PARFUM - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Private Blend Tobacco Vanille Eau De Parfum 50ml δημιουργήθηκε με αφορμή την αγάπη του Τom Ford για το Λονδίνο. Ένα άρωμα που θυμίζει τα κλασικά gentlemen’s clubs γεμάτα με πλούσια μπαχάρια και κονιάκ. το Τobacco Vanille επαναπροσδιορίζει μια κλασική κατηγορία αρωμάτων, προσθέτοντας κρεμώδεις νότες, βανίλια και αποξηραμένα φρούτα.

2. MAISON FRANCIS KURKDJIAN BACCARAT ROUGE 540 EAU DE PARFUM - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Δυναμικό και ξεχωριστό, το όνομά του Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum 200ml ανακαλεί τη μεταμόρφωση ενός διαυγούς κρυστάλλου που ανακατεύεται με χρυσόσκονη 24 καρατίων και σιγά-σιγά φτάνει στην τήξη στους 540 βαθμούς, για να αναδυθεί μια απαστράπτουσα άλικη όψη. Η συνδυασμένη μαγεία της Φύσης και του Ανθρώπου, που μεταμορφώνει τις πρώτες ύλες σε αισθησιακό στοιχείο. Μια συντονισμένη έκφραση, με μια έκρηξη τεχνογνωσίας, μια εισροή ορυκτών και μια ανάσα ζωής. Έτσι ήρθε στη ζωή το Baccarat Rouge 540, με τη γλαφυρή και εξαιρετικά συμπυκνωμένη οσφρητική υπογραφή.

3. CHANEL COCO MADEMOISELLE EAU DE PARFUM INTENSE SPRAY- Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η έκφανση της ελεύθερης και σαγηνευτικής γυναίκας. Ένα ξυλώδες και ambery ανατολίτικο άρωμα με πληθωρική προσωπικότητα: αισθησιακό, βαθύ, εθιστικό.

4. Moncler Collection Les Roches Noires Eau de Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Les Roches Noires είναι ένα ξυλώδες, κεχριμπαρένιο άρωμα, μία πεμπτουσία του πατσουλί. Είναι εμπλουτισμένο με μία ανάλαφρη αύρα από κεχριμπαρένιο λάβδανο. Το άρωμα συγκαταλέγεται στη συλλογή Les Sommets Moncler, μίας σειράς unisex αρωμάτων του οίκου.

5. DIPTYQUE L’EAU PAPIER EAU DE TOILETTE - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Στο άρωμα L’Eau Papier Eau de Toilette 100ml, το musk είναι η αποτύπωση ενός φύλλου χαρτιού με ανάγλυφη υφή που προσκαλεί τη δημιουργία και που σταδιακά απορροφά το μελάνι, εμποτισμένο με το φανταστικό. ‘Έχει εκλεπτυσμένες πτυχές μέσα από το ρύζι ατμού που φέρνει στο μυαλό τα ρυζόχαρτα. Αυτή η απαλότητα έρχεται σε αντίθεση με τη φωτεινή μιμόζα, που συμβολίζει τη δημιουργική ώθηση. Μία συμφωνία από έντονα ξανθά ξύλα που θυμίζει την προέλευση του χαρτιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.