ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα serum toners είναι το next big thing στην περιποίηση της επιδερμίδας και αυτοί είναι οι λόγοι


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2023

Τα serum toners είναι το next big thing στην περιποίηση της επιδερμίδας και αυτοί είναι οι λόγοι
Instagram/@ tanyasv_
Ένα serum toner είναι αυτό που έλειπε από την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας

Οι περισσότερες skincare τάσεις ξεκινούν στην Κορέα και τώρα όλα δείχνουν ότι τα serum toners είναι το επόμενο next big thing στην ομορφιά. Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι πολλά από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης δέρματος, τάσεις και έμπνευση προέρχονται από την Κορέα.

Είναι η γενέτειρα πολλών cool, καινοτόμων brands και δεν προκαλεί έκπληξη αν σκεφτεί κανείς ότι, σύμφωνα με στοιχεία του 2016, οι γυναίκες της Νότιας Κορέας ξοδεύουν διπλάσια χρήματα για την περιποίηση της επιδερμίδας από ό,τι οι Αμερικανίδες. Σκέψου τις κρέμες BB, τις sheets masks και άλλα τόσα προϊόντα.

Σήμερα, όλες μας αναζητούμε προϊόντα που εξοικονομούν χρόνο, τα οποία –κατά κάποιο τρόπο, ως δια μαγείας– λειτουργούν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά από οτιδήποτε άλλο στη ρουτίνα μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υβριδική περιποίηση της επιδερμίδας είναι μια τάση που συνεχώς ανεβαίνει: ως καταναλωτές, όλοι θέλουμε να χρησιμοποιούμε πράγματα που είναι απίστευτα αποτελεσματικά. Και εκεί έρχονται τα serum toners. Σύμφωνα με το Google Analytics, οι αναζητήσεις για τον όρο 'serum toner' έχουν αυξηθεί περισσότερο από 450%, και πρωτοστατεί το Dr.Jart+ με το Ceramidin Serum Toner, ένα προϊόν που έχει ήδη λατρέψει η κοιτότητα της ομορφιάς.

Τι είναι το serum toner;

Ονομάστηκε προϊόν δύο σε ένα και ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες – αλλά ωφέλιμο για όλους τους τύπους. Τα τονωτικά serums είναι πλούσια σε συστατικά και έχουν γαλακτώδη υφή, αλλά όχι τόσο υδαρή ώστε να είναι δύσκολο να εφαρμοστούν. Το serum toner μπορεί να είναι το πρώτο βήμα στη ρουτίνα σου μετά τον καθαρισμό και έπειτα να ακολουθήσεις τη σειρά εφαρμογής των υπολοίπων προϊόντων.

Εδώ, συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα serums toners, ώστε να βρεις το κατάλληλο για σένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.