ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Λεία επιδερμίδα χωρίς ατέλειες σε 10 ημέρες!


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Οκτωβρίου 2023

Λεία επιδερμίδα χωρίς ατέλειες σε 10 ημέρες!
Dora Dimitriou
Βελτίωσε άμεσα την υφή της επιδερμίδας σου και απόλαυσέ την στην καλύτερή της εκδοχή

Όλες μας θέλουμε μια υγιή, καθαρή, και λαμπερή επιδερμίδα. Κάθε μας απλή, καθημερινή πράξη έχει ως γνώμονα τον στόχο αυτό: προσέχουμε τι τρώμε, αθλούμαστε (όσο αυτό είναι εφικτό για την καθεμία), αποφεύγουμε να αγγίζουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας κατά τη διάρκεια της μέρας για να αποφύγουμε τη μεταφορά μικροβίων, εφαρμόζουμε με συνέπεια την καλλυντική μας περιποίηση και καθαρίζουμε με επιμέλεια το δέρμα μας, απομακρύνοντας ρύπους και μακιγιάζ.

Ωστόσο, ορισμένες φορές, χάρη σε αστάθμητους παράγοντες, όπως οι ορμονικές ανισορροπίες ακόμα και μετά την ηλικία των 30 ή 40 ετών, η επιδερμίδα διώκεται από τον πιο «ύπουλο εχθρό» της. Εμφανίζει έντονη λιπαρότητα, φραγμένους πόρους σε πολλές περιπτώσεις σοβαρές εξάρσεις ακμής.


O καλύτερος σύμμαχος της λιπαρής επιδερμίδας με τάση ακμής


Η επιδερμίδα με ατέλειες και τάση ακμής χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και εξειδικευμένη φροντίδα με τα κατάλληλα δραστικά συστατικά, που θα μειώσουν τα εμφανή προβλήματα, αλλά παράλληλα θα είναι ήπια προς το δέρμα ώστε να μην διαταράσσουν την ισορροπία του. Μια τέτοια εξειδικευμένη φροντίδα είναι η ολοκληρωμένη σειρά Cleanance της Avène. Εγγυάται αποτελεσματικότητα, υψηλή ανοχή και αποδεικνύεται μέσα στα χρόνια ο καλύτερος σύμμαχος της λιπαρής επιδερμίδας με τάση ακμής.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Για τα εργαστήρια Eau Thermale Avène, η επιστημονική έρευνα και εξέλιξη είναι αδιαπραγμάτευτη. Συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν στοχευμένες λύσεις για κάθε δερματική ανάγκη. Έτσι, δημιούργησαν μια νέα δερματολογική καινοτομία: το Cleanance A.H.A Exfoliating Serum.


Ο ορός που μεταμορφώνει την επιδερμίδα


Πρόκειται για έναν απολεπιστικό ορό-θαύμα με ισχυρή κερατολυτική δράση που αποσυμφορεί τους πόρους και μειώνει τις ατέλειες και τα επίμονα σημάδια, χαρίζοντας effect «νέου δέρματος» μέσα στις πρώτες 10 ημέρες χρήσης.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Στη vegan σύνθεση του Avène Cleanance A.H.A Exfoliating Serum, εσωκλείονται πατενταρισμένα φυσικά οξέα 1,5 φορές πιο αποτελεσματικά από το σαλικυλικό οξύ, για άμεσα αποτελέσματα βελτίωσης της υφής της επιδερμίδας. Πώς λειτουργεί; Το αποκλειστικό δίδυμο οξέων γαλακτικού και ηλεκτρικού οξέος, χάρη στην κερατολυτική τους δράση, συμβάλλει στη μείωση των ατελειών, των πόρων και των σημαδιών. Το γλουταμινικό οξύ δρα ρυθμίζοντας το σμήγμα για τη μείωση της περίσσειας έκκρισης σμήγματος. Ενώ παράλληλα, είναι εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Νερό της Avène για να καταπραΰνει, να ενισχύει και να εξισορροπεί ακόμα και την ευαίσθητη επιδερμίδα.


Η εφαρμογή στο δέρμα


Για μέγιστα αποτελέσματα, ξεκίνα τη φροντίδα της επιδερμίδας σου κάνοντας έναν καλό καθαρισμό - ιδανικά, σου προτείνω να επιλέξεις από την ίδια «οικογένεια», το Avène Cleanance Cleansing Gel που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής ή ατέλειες.. Η ήπια καθαριστική βάση του καθαρίζει απαλά το δέρμα αφήνοντας ένα δροσερό, ματ αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδα.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou


Στέγνωσε το πρόσωπό σου με μια καθαρή πετσέτα κάνοντας απαλές ταμποναριστές κινήσεις κι αμέσως μετά εφάρμοσε το Avène Cleanance A.H.A Exfoliating Serum. Διαθέτει ευχάριστη και λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, χωρίς να κολλάει και να γυαλίζει.

Εφαρμόζεται μία ή δύο φορές την ημέρα, πρωί ή και βράδυ, σε καθαρό, στεγνό δέρμα στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή σε συνδυασμό με την υπόλοιπη skincare ρουτίνα που ακολουθείς.

Όπως καταλαβαίνεις, δύο προϊόντα είναι αρκετά για να δημιουργήσεις την τέλεια ρουτίνα ομορφιάς για επιδερμίδα με τάση ακμής και να απολαύσεις την καλύτερη εκδοχή της!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.