ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 πολύτιμες συμβουλές για πιο σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

30 Νοεμβρίου 2023

5 πολύτιμες συμβουλές για πιο σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο
Υιοθέτησε καθημερινές κινήσεις φροντίδας που ενισχύουν την επιδερμίδα των χειλιών, χαρίζοντας με φυσικό τρόπο ένα πιο σαρκώδες αποτέλεσμα

Κάθε περιοχή της επιδερμίδας σε όλο μας το σώμα έχει ανάγκη από εξειδικευμένη φροντίδα και κινήσεις που την βοηθούν καθημερινά να αισθάνεται καλύτερα και να δείχνει πιο τονωμένη, πιο φρέσκια και πιο λαμπερή. Πράγματι όμως υπάρχουν σημεία που συχνά παραμελούμε να περιποιηθούμε, όπως η περιοχή των χειλιών. Αξίζει ωστόσο να γνωρίζεις ότι υιοθετώντας μερικές απλές κινήσεις φροντίδας, μπορείς να τα κάνεις με απολύτως φυσικό τρόπο πιο απαλά, και ζουμερά.

5 beauty tips για πιο γεμάτα χείλη

1.Απόφυγε τα lip balms που περιέχουν καμφορά, ευκάλυπτο και μενθόλη

Δημιουργούν μια αίσθηση φρεσκάδας και μια άμεση πιο σαρκώδη εμφάνιση, αλλά με την πάροδο του χρόνου αφυδατώνουν τα χείλη. Η σωστή επιλογή; Μια θεραπεία που θρέφει σε βάθος τα χείλη, ενώ αφήνει ένα αρκετά γυαλιστερό πέπλο.

2.Χρησιμοποίησε έναν ορό ως βάση πριν απλώσεις το κραγιόν

Αυτό θα επιτρέψει να ελαχιστοποιήσεις την όψη των ραβδώσεων και των λεπτών γραμμών και να παρατείνει τη ισχύ των χρωστικών του κραγιόν που θα εφαρμοστεί στη συνέχεια.

3.Ενυδάτωσε τα χείλη σου πριν βγεις έξω

Οι χαμηλές θεροκρασίες προκαλούν φλεγμονή στα χείλη. Για να αντιμετωπίσεις το ξεφλούδισμα και το σκάσιμο των χειλιών, είναι καλό να εφαρμόζεις ένα θρεπτικό lip balm πριν βγεις έξω και επαναλαμβανεις συχνά πυκνά τη διαδικασία.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

4.Κάνε απολέπιση

Μία φορά την εβδομάδα αρκεί για να αποκτήσεις άμεσα απαλά και με ζωηρό χρώμα χείλη.

5.Να εφαρμόζεις πάντα μια πλούσια περιποίηση πριν κοιμηθείς

Ο ύπνος είναι η στιγμή που το δέρμα αναγεννάται σε βάθος. Εξου και η σημασία της εφαρμογής μιας πλούσιας περιποίησης κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να ξυπνάς με χείλη υπέροχα ενυδατωμένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.