ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 απλά καθημερινά βήματα περιποίησης για μια πιο λαμπερή επιδερμίδα αυτόν τον χειμώνα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

26 Δεκεμβρίου 2023

3 απλά καθημερινά βήματα περιποίησης για μια πιο λαμπερή επιδερμίδα αυτόν τον χειμώνα
IG @taylor_hill
3 κινήσεις ομορφιάς που αναζωογονούν την επιδερμίδα τους πιο κρύους μήνες του έτους

Με την έναρξη του χειμώνα, το δέρμα τείνει να χάνει τη φυσική του ενυδάτωση και να φαίνεται άτονο και θαμπό. Ενώ, αν είσαι αντιμέτωπη με την πρόσθετη πρόκληση των λεπτών γραμμών και της τραχιάς υφής της επιδερμίδας, η εύρεση προϊόντων περιποίησης δέρματος που προσδίδουν λάμψη και ταυτόχρονα ενυδάτωση μπορεί να μοιάζει σαν ένας μεγάλος ανήφορος.

Εδώ, θα ανακαλύψεις τις καλύτερες συμβουλές για την αναζωογόνηση του ξηρού και πιο ώριμου δέρματος αυτόν τον χειμώνα.


Ορό βιταμίνης C, το πρωί

Εκτός από τη φυσική γήρανση, ο μεγαλύτερος παράγοντας που συμβάλλει στη χαλάρωση του δέρματος είναι η έκθεση στον ήλιο. Με την πάροδο του χρόνου, οι ακτίνες UV καταστρέφουν τις δομικές πρωτεΐνες του δέρματος (aka κολλαγόνο και ελαστίνη), γεγονός που προκαλεί χαλάρωση του δέρματος.

Για να καταπολεμήσεις αυτές τις επιπτώσεις και να προστατέψεις το δέρμα σου, πρόσθεσε έναν ορό βιταμίνης C στην πρωινή σου ρουτίνα περιποίησης. Χρησιμοποιώντας αυτό το συστατικό αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου και πριν την εφαρμογή αντηλιακού, μπορείς να στοχεύσεις στις ακόλουθες ανησυχίες για την περιποίηση της επιδερμίδας, όπως στον αποχρωματισμό, στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, καθώς και στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και της λάμψης.

Αντηλιακό ή ενυδατική κρέμα με SPF

Αφού απορροφηθεί ο ορός βιταμίνης C, προτεραιότητα έχει η αντηλιακή προστασία με ισχυρό SPF. Εξάλλου, για την πρόληψη των πρόωρων ρυτίδων και των λεπτών γραμμών που προκαλούνται από τις βλάβες από τον ήλιο, η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού είναι ζωτικής σημασίας.

Jenny.Gr
IG @vittoria

Ορός υαλουρονικού οξέος, τη νύχτα

Η εφαρμογή ορού υαλουρονικού οξέος σε φρεσκοκαθαρισμένο δέρμα τη νύχτα δίνει στο δέρμα μια άμεσα πιο ενυδατωμένη όψη. Αυτό το star συστατικό περιποίησης βοηθά στην αναπλήρωση και διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.