ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ο κορυφαίος συνδυασμός δύο skincare συστατικών που μεταμορφώνει θεαματικά την όψη της επιδερμίδας


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Ιανουαρίου 2024

Ο κορυφαίος συνδυασμός δύο skincare συστατικών που μεταμορφώνει θεαματικά την όψη της επιδερμίδας
IG @negin_mirsalehi
Συνδυάζοντας σωστά τη βιταμίνη C με τη ρετινόλη μπορείς να αναζωογονήσεις δραστικά το δέρμα σου

Η βιταμίνη C είναι το πρώτο skincare συστατικό που πρέπει να απλώνεις το πρωί στην επιδερμίδα σου το πρωί, αμέσως μετά τον καθαρισμό. Όμως, δεν είναι πάντα εύκολο να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές της. Συχνά προκαλεί αφυδάτωση, ανισορροπίες και μπορεί να μην έχει καν ως αποτέλεσμα τη φωτεινότητα που υπόσχεται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί, για να εγγυηθούν μια ακίνδυνη μεταμόρφωση του δέρματος, συνιστούν έναν αλάνθαστο συνδυασμό ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα. Η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει τη χρήση βιταμίνης C μόνο το πρωί και την εφαρμογή ρετινόλης το βράδυ.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Βιταμίνη C το πρωί και ρετινόλη το βράδυ

Με αυτό το σχήμα περιποίησης, συνδυάζεις τα αντιοξειδωτικά αποτελέσματα της βιταμίνης C με όλα τα οφέλη της ρετινόλης: ενός ισχυρού ενεργού συστατικού που ανανεώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη απαλή και λαμπερή, χωρίς ατέλειες και περιττό σμήγμα ή λιπαρότητα.

Επιπλέον, η προσθήκη βιταμίνης C και ρετινόλης έχει αντιγηραντική και διεγερτική δράση του κολλαγόνου, μειώνοντας τις λεπτές ρυτίδες. Εν ολίγοις πρόκειται για έναν κορυφαίο συνδυασμό συστατικών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.