ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτός είναι ο λόγος που η ενυδατική σου κρέμα δεν «λειτουργεί»


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Ιανουαρίου 2024

Αυτός είναι ο λόγος που η ενυδατική σου κρέμα δεν «λειτουργεί»
IG @meghanroche
Η σωστή εφαρμογή χαρίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε ένα προϊόν περιποίησης

Eάν υποφέρεις από ξηροδερμία, τότε σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι ένα προϊόν που χρειάζεται πολύ χρόνο για να ενυδατώσει το δέρμα σου. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις, ανεξάρτητα από το προϊόν ή την ποσότητα που εφαρμόζεται, μπορεί κάποιος να αισθάνεται ότι τίποτα δεν «λειτουργεί», αφήνοντας ακόμα πιο στρεσαρισμένο το δέρμα.

Αν έχεις έρθει κι εσύ αντιμέτωπη με μια αντίστοιχη συνθήκη, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχει πιθανός λόγος για τον οποίο η κρέμα σου δεν δρα όσο αποτελεσματικά θα ήθελες.

Η σωστή εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας

Εάν συνηθίζεις να απλώνεις την ενυδατική σου κρέμα σε όλο το πρόσωπο σαν να είναι αντηλιακό, αυτός είναι ένας βασικός λόγος που η ενυδατική σου κρέμα δεν λειτουργεί. Αντί για τη συνήθη μέθοδο εφαρμογής, δοκιμάστε να την εφαρμόσεις πιέζοντας απαλά το πρόσωπο. Αυτή η δράση αυξάνει την πίεση και τη θερμότητα, και τα δύο στοιχεία που βοηθούν το δέρμα να απορροφήσει καλύτερα την κρέμα.

Η απολέπιση

Η απολέπιση της επιδερμίδας αποτελεί βασική προϋπόθεση για να έχει μέγιστη αποτελεσματικότητα η κρέμα που θα εφαρμόσεις στην επιδερμίδα σου. Φρόντισε λοιπόν να απομακρύνεις τακτικά από το δέρμα σου τα νεκρά κύτταρα, για να δημιουργείς τις καλύτερες συνθήκες για την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας σου.

Jenny.Gr
IG @meghanroche

Τα συστατικά που ενισχύουν την υγρασία

Ένας συνδυασμός υγραντικών, που αντλούν νερό στο δέρμα και μαλακτικών, που κλειδώνουν το νερό στο δέρμα αποτελεί την ιδανική τεχνική ενυδάτωσης. Σε αυτά τα συστατικά συγκαταλέγεται φυσικά το υαλουρονικό οξύ και το πολυγλουταμινικό οξύ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.