ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

4 κινήσεις φροντίδας που μπορείς να εφαρμόσεις στο αεροπλάνο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Φεβρουαρίου 2024

4 κινήσεις φροντίδας που μπορείς να εφαρμόσεις στο αεροπλάνο
IG @hoskelsa
Τα tips που θα σώσουν το σώμα και την επιδερμίδα σου

Αν έχεις αισθανθεί ποτέ αδιαθεσία, μετά από μια αεροπορική πτήση, τότε η αίσθηση στην οποία αναφέρομαι σου είναι αρκετά γνώριμη και δυσάρεστη. Αν και ενδέχεται να μην μπορείς να την αποτρέψεις εντελώς στο επόμενο ταξίδι σου, υπάρχουν μερικές απλές πράξεις φροντίδας που θέτουν υπό έλεγχο ή καταπολεμούν τις αιτίες του εν λόγω αισθήματος δυσφορίας και νευρικότητας.

Χαλάρωσε

Μόλις απογειωθεί το αεροπλάνο, βάλε τα ακουστικά σου και φόρεσε μια μάσκα ύπνου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς έστω για 20 λεπτά. Ο ύπνος πάντα ηρεμεί οποιαδήποτε δυσάρεστη συνθήκη επικρατεί στο σώμα.

Πιες νερό

Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, ανεξάρτητα από τον χρόνο που βρισκόμαστε στον αέρα, ο οργανισμός χάνει μεγάλες ποσότητες υγρασίας και αφυδατώνεται. Έχε, λοιπόν, κατά νου να χαρίζεις στο σώμα και κατ’ επέκταση στο δέρμα σου, την ενυδάτωση που χρειάζεται πίνοντας νερό. Plus, αυτό μπορεί να σε βοηθήσει και στη διαχείριση του πονοκέφαλου.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Μασάζ

Αντιμετώπισε το πρήξιμο που προκαλείται από την πίεση της καμπίνας—και κράτα τα χέρια σου απασχολημένα ταυτόχρονα—με εργαλεία περιποίησης δέρματος που προάγουν την καλύτερη κυκλοφορία και τη λεμφική παροχέτευση.

Φρέσκαρε το δέρμα σου

Βγες από το αεροπλάνο λαμπερή και ανανεωμένη, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα: ένα water mist θα αναζωογονήσει το δέρμα σου στη στιγμή και θα του χαρίσει υπέροχη λάμψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.