ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το DIY Lip Scrub που χαρίζει πιο απαλά, λεία και σαρκώδη χείλη


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Φεβρουαρίου 2024

Το DIY Lip Scrub που χαρίζει πιο απαλά, λεία και σαρκώδη χείλη
IG @hoskelsa
Ένα lip scrub με υπέροχα συστατικά για τα χείλη

Όσον αφορά στην περιποίηση των χειλιών, το scrub είναι απολύτως απαραίτητο. Η απολέπιση των ξηρών χειλιών με ένα scrub βοηθά στην απομάκρυνση των συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων του δέρματος, επιτρέποντάς σου να αποκαλύψεις τα πιο απαλά και λεία χείλη που είχες ποτέ.

Η σημασία της απολέπισης χειλιών

Τα χείλη είναι όπως κάθε άλλο μέρος του δέρματος - και χρειάζονται επίσης αγάπη και φροντίδα. Ακριβώς όπως η απολέπιση του προσώπου και του σώματος, είναι σημαντικό να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου. Αυτή η κίνηση βοηθά στο σκάσιμο και το ξεφλούδισμα των χειλιών. Θέλει ωστόσο προσοχή, καθώς εάν το παρακάνεις ενδέχεται να έχει αντίθετα αποτελέσματα και εμφανιστεί ερεθισμός.

Το scrub χειλιών

Η δύναμη ενός καλού scrub χειλιών βρίσκεται στα εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά της σύνθεσής του. Υπάρχουν δύο συστατικά που είναι απαραίτητα για να φτιάξεις το τέλειο scrub χειλιών: ζάχαρη και λάδι καρύδας. Η ζάχαρη είναι ένα απαλό απολεπιστικό που αναζωογονεί τα χείλη και το λάδι καρύδας επανενυδατώνει το δέρμα. Επίσης, αναμειγνύονται τέλεια για να φτιάξεις μια πάστα που μπορείς να την απλώσεις και να την αφήσεις στα χείλη σου για μερικά λεπτά σαν θεραπεία. Η προσθήκη μελιού και κανέλας είναι επίσης εξαιρετική. Το μέλι έχει απολεπιστικές και προστατευτικές ιδιότητες και η κανέλα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη, γεμίζοντάς τα.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

DIY Lip Scrub

Τα συστατικά που θα χρειαστείς:

1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κ.γ. μη επεξεργασμένο λάδι καρύδας
1/4 κ.γ κανέλα ή 5 σταγόνες λάδι κανέλας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.