ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το συστατικό που διατηρεί νέα την επιδερμίδα των χεριών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Φεβρουαρίου 2024

Το συστατικό που διατηρεί νέα την επιδερμίδα των χεριών
IG @romeestrijd
Η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδα της επιδερμίδας των χεριών είναι απαραίτητη

Τα χέρια σου είναι πολύτιμα. Είναι αυτά που χρησιμοποιείς περισσότερο από κάθε άλλο μέλος του σώματός σου για να κάνεις τα πάντα, από τα πιο απλά έως τα πιο πολύπλοκα πράγματα. Επίσης, τα χέρια σου είναι το σημείο εκείνο που εκτίθεται καθημερινά περισσότερο στον ήλιο και το σημείο που μαρτυρά πολλές φορές τη βιολογική ηλικία ή εμφανίζει σημάδια πρόωρης γήρανσης.

Επομένως, στην ιδιαίτερα εύθραυστη επιδερμίδα των χεριών σου αξίζει μια εξέχουσα καθημερινή περιποίηση με πολύτιμα συστατικά που στόχο έχουν να την ενυδατώσουν, να την επανορθώσουν και να επαναφέρουν τον χαμένο της όγκο και την ελαστικότητά της, βοηθώντας την με αυτόν τον τρόπο να διατηρεί την νεανική της εμφάνιση.

Υαλουρονικό οξύ, ο game-changer της αντιγήρανσης

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές δραστικές ουσίες στην αντιγήρανση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμινογλυκάνη με ειδικές ιδιότητες που του επιτρέπουν να δεσμεύει και να συγκρατεί τα μόρια του νερού. Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή του στα χέρια, κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο γεμάτη και νεανική.

Jenny.Gr
IG @romeestrijd

Για μια νεανική επιδερμίδα στα χέρια

Όσο απαραίτητο είναι το αντηλιακό για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης στο πρόσωπο όλο τον χρόνο, εξίσου σημαντική είναι η εφαρμογή του και στα χέρια. Μην το παραλείπεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.