ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Anti-ageing: Οι κρέμες ματιών που «σβήνουν» τα σημάδια του χρόνου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Μαρτίου 2024

Anti-ageing: Οι κρέμες ματιών που «σβήνουν» τα σημάδια του χρόνου
IG @romeestrijd
Οι κρέμες που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια

Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι ιδιαιτέρως λεπτή κι εύθραυστη, ενώ είναι εκείνη στην οποία εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης (λεπτές γραμμές ή βαθύτερες ρυτίδες), αλλά και κόπωσης ή αϋπνίας (σακούλες και μαύρους κύκλους).

Η φροντίδα της είναι εξέχουσας σημασίας, καθώς μπορεί να δράσει τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά. Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα είναι να βρει τον δικό της σύμμαχο περιποίησης για να μπορεί να απολαμβάνει στον καθρέφτη της ένα βλέμμα φωτεινό με λεία, ξεκούραστη και νεανική επιδερμίδα.

Οι κρέμες που ματιών αξίζουν τη δοκιμή σου

Jenny.Gr
IG @romeestrijd

SkinCeuticals A.G.E. ADVANCED EYE - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αντιρυτιδική κρέμα ματιών που μειώνει τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και τις επιπτώσεις γήρανσης που προκαλεί η γλυκοζυλίωση.

Lancôme Advanced Génifique Yeux – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση στο περίγραμμα των ματιών και εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα, για μάτια πιο φωτεινά και πιο νεανικά.

Juliette Armand Elements Eye Shine Cream – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Κρέμα πολλαπλών δράσεων ειδική για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Ενυδατώνει, αναζωογονεί, τονώνει και φωτίζει την επιδερμίδα. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας από οιδήματα και μαύρους κύκλους και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.