ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα οφέλη του διπλού καθαρισμού της επιδερμίδας στο σώμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

3 Ιουνίου 2024

Τα οφέλη του διπλού καθαρισμού της επιδερμίδας στο σώμα
IG @hannaschonberg
Ανακάλυψε τον κανόνα του διπλού αφρόλουτρου και την επίδρασή του στο δέρμα

Όταν επιλέγουμε ένα αφρόλουτρο, το κάνουμε συνήθως λόγω της ευχάριστης μυρωδιάς του αλλά και των ευεργετικών του επιδράσεων στο δέρμα. Κάποια αφρόλουτρα είναι ενυδατικά, άλλα είναι πιο πλούσια και θρεπτικά για το ξηρό δέρμα, ενώ άλλα είναι ιδανικά για το ευαίσθητο δέρμα. Η επιλογή του αφρόλουτρου με βάση το άρωμά του και τη δράση του, είναι σίγουρα σωστή. Όμως, αρκεί μόνο ένα αφρόλουτρο για τον επαρκή καθαρισμό του σώματός μας στο ντους;

Σύμφωνα με τον κανόνα των δύο αφρόλουτρων, πρέπει να χρησιμοποιούμε στο ντους δύο διαφορετικούς τύπους αφρόλουτρου: αρχικά, ένα αντιβακτηριδιακό αφρόλουτρο και στη συνέχεια, ένα κλασσικό ενυδατικό με το άρωμα της αρεσκείας μας.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Το αντιβακτηριακό αφρόλουτρο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εκτελεί αντισηπτική δράση στο δέρμα. Η χρήση του ως πρώτο step του καθαρισμού της επιδερμίδας στο σώμα βοηθά στην εξάλειψη των βακτηρίων και των μικροβίων που προκαλούν το σχηματισμό της κακοσμίας και στη διατήρηση της μικροχλωρίδας του δέρματος. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο εάν υποφέρουμε από ακμή και ατέλειες στο σώμα.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Μετά τη χρήση ενός αντιβακτηριακού καθαριστικού, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αγαπημένο μας αφρόλουτρο που ολοκληρώσει τη ρουτίνα καθαρισμού, ενυδατώνει και αρωματίζει το δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.