ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Laser Skin Tightening 101: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Ιουνίου 2024

Laser Skin Tightening 101: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις
IG @ginemargrethe
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να τονωθεί και να αναζωογονηθεί πλήρως η εμφάνιση της επιδερμίδας

Όλες μας φτάνουμε σε εκείνη την ηλικία όπου αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα και την όψη της επιδερμίδας μας. Αυτή η φυσική «τράπεζα» κολλαγόνου από τα εφηβικά μας χρόνια φθείρεται και είναι καιρός να στραφούμε σε προϊόντα ή διαδικασίες για να αντικαταστήσουμε αυτά που έχουμε χάσει. Οι περισσότερες, σκεφτόμαστε πως η μόνη μας επιλογή είναι το botox και άλλες ενέσιμες θεραπείες που διατηρούν το δέρμα λείο, σφριγηλό και ελαστικό. Αλλά, όταν πρόκειται για θεραπείες που πραγματικά βοηθούν στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και του σχηματισμού κολλαγόνου, αυτές στις οποίες θα πρέπει να εμβαθύνουμε περισσότερο είναι οι laser θεραπείες.

Σύσφιξη δέρματος με λέιζερ

Η σύσφιξη του δέρματος με λέιζερ είναι ένας μη χειρουργικός και ελάχιστα επεμβατικός τρόπος για να αποκτήσουμε ένα πιο σφριγηλό δέρμα στο πρόσωπο και το σώμα. Τα λέιζερ χρησιμοποιούν τη δύναμη του φωτός, ενώ άλλες τεχνολογίες χρησιμοποιούν ραδιοσυχνότητες ή υπερήχους για να ανεβάσουν τη θερμοκρασία του δέρματος. Αυτή η διαδικασία θέρμανσης διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ζωτικών πρωτεϊνών που είναι υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα, με αποτέλεσμα έναν αναζωογονημένο και πιο σφριγηλό τόνο δέρματος.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Τα οφέλη και τα αποτελέσματα

  • Διεγείγει την παραγωγή κολλαγόνου
  • Λειαίνει, συσφίγγει και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου
  • Αναζωογονεί άμεσα την όψη της επιδερμίδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.