ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauty case: Τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς για ταξίδι με αεροπλάνο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

5 Αυγούστου 2024

Beauty case: Τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς για ταξίδι με αεροπλάνο
IG @majamalnar
Αν πρόκειται να ταξιδέψεις με αεροπλάνο, αυτή είναι λίστα με τα beauty items που αξίζει την προσοχή σου

Όταν πρόκειται να ταξιδέψεις με αεροπλάνο και ετοιμάζεις τη χειραποσκευή σου, το πακετάρισμα των καλλυντικών είναι συνήθως το πιο δύσκολο project. Πρέπει να θυμηθείς να πάρεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα, αλλά παράλληλα να έχεις κατά νου ότι τα υγρά που επιτρέπεται να έχεις μαζί σου στην καμπίνα του αεροπλάνου δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 100ml ανά φιάλη.

Οι κανόνες για τα υγρά στο αεροπλάνο

Οι κύριοι περιορισμοί της νομοθεσίας αφορούν κυρίως σε προϊόντα υγρής μορφής. Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας υπάρχουν παράμετροι μέσα στις οποίες πρέπει να εμπίπτουν οι υγρές ουσίες. Κάθε επιβάτης μπορεί να φέρει μαζί του έως και 10 συσκευασίες που περιέχουν υγρά, υπό την προϋπόθεση ότι κανένα από αυτά δεν υπερβαίνει τα 100 ml. Είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα αυτού του είδους πρέπει να τοποθετούνται σε διαφανή σακούλα και να παρουσιάζονται κατά τον έλεγχο του ανιχνευτή μετάλλων.

Jenny.Gr
IG @majamalnar

Προσωπικά αντικείμενα που μπορούν να μεταφερθούν στις χειραποσκευές

Εκτός από τις υγρές ουσίες, ο νόμος θέτει περιορισμούς και σε άλλα προσωπικά αντικείμενα. Μπορείς να μεταφέρεις εύκολα προιόντα μακιγιάζ και άλλα είδη προσωπικής περιποίησης σε νεσεσέρ που θα έχεις μαζί σου στην καμπίνα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ωστόσο, λίμες και αξεσουάρ μανικιούρ, ψαλίδι και άλλα, δεν επιτρέπονται για λόγους ασφαλείας. Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι για να διευκολυνθεί αυτή η διαδικασία, στην αγορά υπάρχουν travel size kit και mini με τα αγαπημένα μας προιόντα ομορφιάς και αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα αεροπορικά ταξίδια.

SUPERGOOP! Glow & Go - skincare with SPF kit – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

BYOMA So Hydrating – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

BENEFIT COSMETICS Hoola mini – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

RITUALS Trial Set Karma – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

COLOR WOW Dream Coat Super Natural Mini – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.