ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αποτρίχωση: Πριν ή μετά την εφαρμογή του self-tan;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Αυγούστου 2024

Αποτρίχωση: Πριν ή μετά την εφαρμογή του self-tan;
IG @hoskelsa
Ποια είναι η ιδανική στιγμή

Αν δυσκολεύεσαι να μαυρίσεις φυσικά ή αν απλά προσπαθείς να αποφύγεις τις σκληρές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, ένα τεχνητό μαύρισμα είναι πιθανότατα η επιλογή σου για να αποκτήσει το δέρμα σου την πολυπόθητη καλοκαιρινή λάμψη.

Yπάρχει βέβαια, μια λεπτή γραμμή ανάμεσα σε ένα υπέροχο ψεύτικο μαύρισμα και μια απαίσια πορτοκαλί απόχρωση με patches — γι’ αυτό είναι σημαντικό να εκτελούνται τέλεια όλα τα βήματα στη διαδικασία μαυρίσματος.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Ο στόχος είναι να αποκτήσεις μια «φυσική» λάμψη που μιμείται την πραγματική. Αν και υπάρχουν εκατοντάδες self-tanning προϊόντα για ψεύτικο μαύρισμα στην αγορά, ανεξάρτητα από τη φόρμουλα που θα επιλέξεις, πρέπει να βεβαιωθείς ότι ακολουθείς ορισμένους βασικούς κανόνες για να αποφύγεις την απόλυτη αποτυχία στο τεχνητό μαύρισμα.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται από γυναίκες που δεν έχουν εμπειρία με τη διαδικασία του self-tan έχει να κάνει με την αποτρίχωση και το αν πρέπει να ξυρίζονται πριν ή μετά το μαύρισμα. Οι περισσότεροι επαγγελματίες συμφωνούν ότι είναι προτιμότερο το ξύρισμα να γίνεται πριν την εφαρμογή του εκάστοτε αυτο-μαυριστικού προϊόντος, καθώς το ξύρισμα οδηγεί και στην απολέπιση του δέρματος.

Επομένως αν ξυριστείς ή κάνεις κάποια άλλη μέθοδο μηχανικής αποτρίχωσης μετά το self-tanning μπορεί να προκαλέσεις ξεθώριασμα ή ανεπιθύμητα κενά στο τεχνητό χρώμα της επιδερμίδας σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.