ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μπορούν τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ να αντικαταστήσουν το καθαριστικό σου;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Σεπτεμβρίου 2024

Μπορούν τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ να αντικαταστήσουν το καθαριστικό σου;
IG @leoniehanne
Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ είναι πρακτικά για χρήση on-the-go, πόσο καλό όμως κάνουν στο δέρμα;

O καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου μας, πρωί και βράδυ, είναι αδιαπραγμάτευτος. Οι ρύποι, το μακιγιάζ και η λιπαρότητα που συσσωρεύονται στο πρόσωπό μας κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα ακμής, θαμπή επιδερμίδα ή ακόμη και πρόωρη γήρανση. Στο τέλος όμως μια ιδιαιτέρως απαιτητικής ημέρας, η χρήση ενός μαντηλιού ντεμακιγιάζ μπορεί να μοιάζει πολύ δεαλιστική ιδέα. Είναι όμως αποτελεσματικό; Αποδεικνύεται πως όχι.

Ενώ τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ παρέχουν έναν γρήγορο καθαρισμό στην επιφάνεια της επιδερμίδας όταν βρισκόμαστε εν κινήσει ή σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την αποτελεσματικότητα και την ισχυρή δράση ενός καλού προϊόντος καθαρισμού.

Jenny.Gr
IG @leoniehanne

Τα πλεονεκτήματα των μαντηλιών ντεμακιγιάζ

  • Δεν χρειάζονται νερό και ξέβγαλμα
  • Είναι πρακτικά για ταξίδι
  • Συχνά είναι πιο προσιτά από τα προιόντα καθαρισμού
Jenny.Gr
IG @leoniehanne

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ vs Προιόν καθαρισμού

Ενώ τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ είναι εύχρηστα για την γρήγορη αφαίρεση του μακιγιάζ, δεν αποτελούν ένα αξιόπιστο υποκατάστατο ενός καλού καθαριστικού προιόντος για το πρόσωπο. Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ αφήνουν υπολείμματα στο δέρμα και δεν καθαρίζουν καλά και σε βάθος τους πόρους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές δερματικές ανησυχίες. Η χρήση εξειδικευμένων καθαριστικών προσώπου είναι σημαντικότερη επιλογή που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για μια αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.