ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauté την Κυριακή: To scrub που χαρίζει φρέσκια και λαμπερή όψη στο δέρμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

22 Σεπτεμβρίου 2024

Beauté την Κυριακή: To scrub που χαρίζει φρέσκια και λαμπερή όψη στο δέρμα
IG @romeestrijd
Αυτό είναι το face scrub που λατρεύει η επιδερμίδα του προσώπου

Αν ονειρεύεσαι ένα λείο, απαλό και λαμπερό δέρμα μετά το καλοκαίρι η απολέπιση είναι το πρώτο και βασικότερο step που πρέπει να ακολουθήσεις για να το αποκτήσεις. Δεν χρειάζεται να έχεις στο ντουλάπι σου το πιο ακριβό προϊόν ομορφιάς για να εκτελέσεις αυτό το βήμα φροντίδας. Μπορείς με συστατικά που έχεις στην κουζίνα σου, να δημιουργήσεις γρήγορα κι εύκολα το απόλυτο homemade scrub που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου.

Jenny.Gr
IG @romeestrijd

Scrub βρώμης

Το scrub προσώπου με πλιγούρι βρώμης λειτουργεί εξαιρετικά καλά για τους περισσότερους τύπους δέρματος - ειδικά για τους ξηρούς, ευαίσθητους. Μάλιστα, σε αυτή τη συνταγή μπορείς να προσδώσεις επιπλέον ενυδατική δράση, προσθέτοντας λίγο αμυγδαλέλαιο, γάλα και αυγό.

Αρχικά, πρέπει να μουλιάσεις το αλεσμένο πλιγούρι βρώμης σου μια νύχτα, στην ίδια αναλογία νερού (αν δεν έχεις χρόνο, μπορεί και να μαγειρευτεί). Τοποθέτησε σε ένα μπολ ένα φλιτζάνι από το πλιγούρι βρώμης, ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο, δύο κουταλιές της σούπας πλήρες γάλα και το ασπράδι ενός αυγού. Εφάρμοσέ το σε πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές κινήσεις. Αμέσως μετά θα δεις το δέρμα σου να ακτινοβολεί και να έχει υπέροχη αίσθηση άνεσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.