ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Κλασσικές λύσεις για απόλυτη ενυδάτωση


29 Ιουλίου 2015

grid-cell-32569-1405691757-12.jpg

Μέσα σε μία δίνη νέων προϊόντων περιποίησης του σώματος σε συνδυασμό με τους γρήγορους ρυθμούς που καλούμαστε να ζούμε καθημερινά, πολλές φορές ξεχνάμε τα "κλασσικά και αγαπημένα" που μας χαρίζουν ευεξία και φυσική ενυδάτωση χωρίς χρονοβόρες και πολύπλοκες διαδικασίες.

grid-cell-32569-1405691757-12

Για να έχουμε λοιπόν επιδερμίδα που εκπέμπει νεανικότητα και λάμψη, το βασικό βήμα είναι η ενυδάτωση, η οποία είναι υπεύθυνη για τα παραπάνω αλλά και για την απαλή υφή του. Ένας σωστά ενυδατωμένος οργανισμός είναι η αρχή για μία όμορφη επιδερμίδα, επομένως πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσουμε να καταναλώνουμε τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό ημερησίως. Στη συνέχεια, πολύ βοηθητική είναι η κατανάλωση τροφίμων, υψηλής περιεκτικότητας σε νερό όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πιο εύκολο να τα συμπεριλάβουμε στην διατροφή μας, αφού είναι η εποχή των περισσότερων και συνιστούν την κατάλληλη επιλογή για ένα ελαφρύ γεύμα.

12_johnsonspreviewTIP_apolutienudatwsi

Τέλος, μην αμελείτε την καθημερινή extra ενυδάτωση της επιδερμίδας με ένα κλασσικό προϊόν που θα έχει σίγουρα αποτελέσματα, το JOHNSON’S® Baby Oil. Το κλασσικό μπουκάλι με το ροζ καπάκι αναμφίβολα υπάρχει σε κάθε μπάνιο και μπορεί να σας χαρίσει τη μεταξένια επιδερμίδα που ζητάτε. Με εύκολη εφαρμογή και άμεσα αποτελέσματα, σίγουρα θα γίνει ο σύμμαχός σας για την βασική ενυδάτωση του σώματος. Εφαρμόστε μετά το ντους κι ενώ η επιδερμίδα σας θα είναι ακόμα νωπή και διατηρήστε υψηλά τα επίπεδα τη υγρασίας της. Λίγο μετά, το δέρμα θα έχει λαμπερή όψη και βελούδινη υφή χωρίς μεγάλη προσπάθεια.