PODCASTS

ΒΟΞ

με την Τζένη Μπαλατσινού
vox_podcast

Η Μαρία Παναγοπούλου έγινε πετυχημένη συγγραφέας αφιερώνοντας μισή ώρα στον εαυτό της κάθε μέρα

22.09.2023


Γυναίκες που διακρίνονται καθημερινά μέσω το έργο τους, σε συζητήσεις που μας αφορούν όλους. Αυτό είναι το ΒΟΞ, το νέο podcast του JennyGr, με την Τζένη Μπαλατσινού. Σε αυτό το ΒΟΞ, η Τζένη υποδέχεται τη συγγραφέα Μαρία Παναγοπούλου.

Η Μαρία Παναγοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Το πραγματικό της επίθετο είναι Παναγοηλιοπούλου, αλλά σε ηλικία 19 ετών, όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αναγκάστηκε να το περικόψει αφού ήταν γλωσσοδέτης για τους παραγωγούς των εκπομπών. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, σε περιοδικά και εφημερίδες, αλλά και στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας. Έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και φοιτά στο πρόγραμμα Θετικής Ψυχολογίας.

Στο έκτο ΒΟΞ, η Μαρία Παναγοπούλου συζητά με τη Τζένη για το διάλειμμα (από όλα) που οδήγησε στη συγγραφική της καριέρα, την ατάκα που την έκανε να τολμήσει να εκδόσει το πρώτο της βιβλίο, τη στήριξη που έχει δεχτεί από όλες τις γυναίκες στη ζωή της, το stalking, την αναγνωστική παιδεία των Ελλήνων και τις αληθινές ιστορίες που συλλέγει όλη της τη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δες όλα τα επεισόδια

MORE PODCASTS