PODCASTS

ΒΟΞ

με την Τζένη Μπαλατσινού
vox_podcast

Η Νίκη Αραμπατζή εξηγεί πώς η μητρότητα της δίνει δύναμη για να κάνει την Αθήνα μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και τρυφερή πόλη για κάθε πολίτη

03.10.2023


Γυναίκες που διακρίνονται καθημερινά μέσω το έργο τους, σε συζητήσεις που μας αφορούν όλους. Αυτό είναι το ΒΟΞ, το νέο podcast του JennyGr, με την Τζένη Μπαλατσινού. Σε αυτό το ΒΟΞ, η Τζένη υποδέχεται τη δικηγόρο και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό "Αθήνα Ψηλά", Νίκη Αραμπατζή.

Η Νίκη Αραμπατζή είναι μια νέα, δυναμική γυναίκα, δικηγόρος και πρόσφατα μητέρα μιας κόρης. Μένει στα Πατήσια, όπου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει. Είναι Δικηγόρος Αθηνών και εξειδικεύεται σε υποθέσεις ποινικού και αστικού δικαίου. Είναι απόφοιτη του μεταπτυχιακού τμήματος της Ενέργειας του Πανεπιστημίου Πειραιώς κι έχει θητεύσει σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας, ενώ από το 2015 έχει ανοίξει το δικό της δικηγορικό γραφείο το οποίο λειτουργεί επιτυχώς μέχρι σήμερα από κοινού με τους συνεργάτες της. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες νομικά συνέδρια και ημερίδες διαφόρων επιστημονικών ζητημάτων και έχει χειριστεί δεκάδες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη με εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (2012-2015) και μέλος του Δ.Σ. του 9,84 (2014-2019). Στη συνέχεια ανέλαβε τη διοίκηση του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84 από τη θέση της Προέδρου (2019-2021) και από το 2021 μέχρι σήμερα τελει Πρόεδρος του μεγαλύτερου ΝΠΔΔ της χώρας, του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμου & Νεολαίας του Δήμου Αθηναιων (ΟΠΑΝΔΑ).

Στο έβδομο ΒΟΞ, η Νίκη Αραμπατζή συζητά με τη Τζένη λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, για την πορεία της μέχρι σήμερα, τους αγώνες που έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει ως γυναίκα σε ανδροκατούμενους εργασιακούς χώρους και όλα αυτά που θέλει να πετύχει στην Αθήνα, στον τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού, της δια βίου μάθησης, κι όχι μόνο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δες όλα τα επεισόδια

MORE PODCASTS