PODCASTS

Θα κλάψουνε μανούλες: Τα απαραίτητα των διακοπών με παιδί


JTeam

12 Ιουλίου 2020

Θα κλάψουνε μανούλες: Τα απαραίτητα των διακοπών με παιδί
Η Κατερίνα Νανοπούλου, νέα μητέρα, food blogger και πολλά ακόμα, σχολιάζει κάθε εβδομάδα όλα αυτά που αφορούν τη μητρότητα αλλά κανείς δεν σου έχει πει -και συνήθως δεν συζητάμε ποτέ ανοιχτά, χωρίς τύψεις και ενοχές.

Η Κατερίνα Νανοπούλου λίγο πριν ετοιμάσει τη βαλίτσα των διακοπών της μοιράζεται με τις μαμάδες τη γνώση και την εμπειρία που της χάρισαν τα 2 πρώτα καλοκαίρια με το παιδί. Τελικά, τι χρειάζεται πραγματικά να πάρεις μαζί σου στις καλοκαιρινές διακοπές με το παιδί; Ποια είναι αδιαπραγμάτευτα και ποια μπορείς να παραλείψεις;

PODCAST


Πολύ βασικό στην παραλία και τη θάλασσα είναι η αντηλιακή προστασία, για όλη την οικογένεια, αλλά και ειδικά για το παιδί. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών της Mustela έχουν φόρμουλες υψηλής αποτελεσματικότητας για μωρά και παιδιά ενάντια στη UV ακτινοβολία.

Στη Mustela χρησιμοποιούμε τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός δυνατού και υγιούς δέρματος των παιδιών.

Με έλαιο avocado και το φυσικά το πατενταρισμένο συστατικό avocado perseose ενισχύει το δερματικό φραγμό ώστε να διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και να προστατέψει τον κυτταρικό πλούτο του δέρματος. Και είναι ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου, του μη ανεκτικού, του φωτοευαίσθητου ακόμα και του ΑΤΟΠΙΚΟΥ δέρματος.

Jenny.Gr

Ευχόμαστε καλές διακοπές!