REAL LIFE

Πόση θεϊκή γεύση μπορεί να κρύβεται σε ένα παγωτό;


JTeam

3 Ιουλίου 2023

Πόση θεϊκή γεύση μπορεί να κρύβεται σε ένα παγωτό;
Όταν μιλάμε για τη Δωδώνη, η απάντηση είναι πολλή!

Πώς να πεις «όχι» στο παγωτό; Ειδικά όταν αυτό συνεπάγεται τις γεύσεις που σου αρέσουν, μπορεί να σου δημιουργήσει τα πιο όμορφα, δροσερά και απολαυστικά συναισθήματα. Το παγωτό θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μία γλώσσα επικοινωνίας. Ένας τρόπος να απευθυνθούμε ο ένας στον άλλον και να συνδεθούμε συναισθηματικά, ακόμα κι αν μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε.

Αρκεί να δούμε μόλις μερικά παραδείγματα για να κατανοήσουμε το παραπάνω. Σκέψου όλες εκείνες τις φορές που είχες τσακωθεί με τους γονείς σου αλλά όταν πηγαίνατε για παγωτό, κανείς δε θυμόταν τίποτα από το τι συνέβη πριν από λίγο. Ή τώρα που έχεις ξεκινήσει κι εσύ να κάνεις ακριβώς το ίδιο στα παιδιά ή στα ανίψια σου. Η ικανότητα του παγωτού να συνδέει κάθε γενιά είναι απλά συγκινητική.

Το παγωτό Δωδώνη είναι το παγωτό που έχει καλά χαραγμένα στον πυρήνα του όλα τα παραπάνω. Διατηρώντας την ίδια πετυχημένη συνταγή με 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, αγνά υλικά και μοναδική γεύση από το 1967, η Δωδώνη είναι ο προορισμός που αποτελεί κοινή γλώσσα επικοινωνίας για όλους μας, από την Gen Z μέχρι τους Millennials. Η αυθεντική τζελατερία που έχουμε συνδέσει με τις ωραιότερες αναμνήσεις μας.

Το παρφέ της Δωδώνη, που είναι μάλιστα και μία από τις πρώτες γεύσεις της εταιρείας και που συνεχίζει να το παράγει η ίδια, είναι συνώνυμο του καλοκαιριού. Πρόκειται ίσως για την πρώτη γεύση και μυρωδιά που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε την έξοδό μας για παγωτό και ένα «σήμα κατατεθέν» γενικά για κάθε καλοκαίρι μας. Το πιο συναρπαστικό, όμως, είναι ότι η Δωδώνη ανανεώνει συνεχώς την γκάμα της και μας προσφέρει θεϊκές γεύσεις, από σορμπέ μέχρι γκουρμέ, ταξιδεύοντάς μας σε ένα δροσερό προορισμό μοναδικών γεύσεων.

Φέτος, η Δωδώνη έχει ετοιμάσει 4 νέες γεύσεις που πραγματικά θα καθορίσουν το καλοκαίρι μας.

Το ιταλικό λικέρ limoncello βρίσκεται στην πιο υπέροχη εκδοχή του σε ένα αναζωογονητικό σορμπέ με ανάλαφρη γεύση λεμονιού.

Jenny.Gr

Σορμπέ Limoncello

Η σταθερή αξία της βανίλιας Μασαγασκάρης ενώθηκε με τον ενεργό φυτικό άνθρακα και τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες και δημιούργησε το επικό Grey Madagascar Vanilla.

Jenny.Gr

Grey Madagascar Vanilla

Οι λάτρεις της Pavlova θα την απολαμβάνουν πια στην πιο παγωμένη και δροσιστική της εκδοχή χάρη σε ένα «μαγικό», βελούδινο μείγμα από κρέμα με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας.

Jenny.Gr

Pavlova

Το φινάλε των νέων γεύσεων γράφεται με τον καλύτερο τρόπο, αφού η Crème Brûlée φτιαγμένη με κρέμα, κρόκο αυγών, ζάχαρη, σπόρους βανίλιας, καραμελωμένης ζάχαρης και σως καμένης καραμέλας θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου σε κάθε κουταλιά!

Jenny.Gr

Crème Brûlée

Φυσικά, στη Δωδώνη βρίσκουμε και το πιο γευστικό soft παγωτό, αφού παρασκευάζεται από φρέσκο ελληνικό γάλα και μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή ακόμα και για να το πάρεις στο χέρι σε μία βόλτα σου.

Η Δωδώνη, με 56 χρόνια ιστορίας, 46 καταστήματα, κορυφαία ποιότητα χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές, και συνεχή αναβάθμιση του καταλόγου της με νέες θεϊκές γεύσεις ήταν, είναι και θα είναι το παγωτό που «μιλάει» στη γλώσσα μας.

Περισσότερες καλοκαιρινές απολαύσεις ΕΔΩ!