REAL LIFE

Όταν ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, ζεις το glorious moment που σου αλλάζει τη ζωή


JTeam

8 Αυγούστου 2023

Όταν ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, ζεις το glorious moment που σου αλλάζει τη ζωή
Συχνά μπορεί να περάσουν ακόμα και χρόνια μέχρι να το καταφέρεις, αλλά, όταν αυτό συμβεί, είναι απλά απελευθερωτικό.

Από μικρή θυμάμαι που είχα βαρεθεί να ακούω τους γονείς μου να μου λένε «Πρόσεχε». Πρόσεχε μην κάνεις λάθος. Πρόσεχε μην απογοητευτείς. Πρόσεχε τι θα πει ο κόσμος. Ειδικά αυτό το τελευταίο, για κάποιον λόγο ήταν βαθιά χαραγμένο στη νοοτροπία και στην ψυχοσύνθεσή τους και αναμενόμενα περάστηκε και σε μένα. Για πολλά χρόνια, η κάθε μου μέρα περνούσε με αυτήν τη λογική, έναν ανομολόγητο και συχνά ασυναίσθητο φόβο να κάνω αυτό που πηγαία μου έβγαινε, μη και δεν είναι αυτό που «πρέπει», μην ξεχωρίζει υπερβολικά και δεν είναι αποδεκτό. Ένα και μόνο περιστατικό, όμως, ήταν αρκετό για να αλλάξουν όλα.

Jenny.Gr

To glorious moment που μου άλλαξε τη ζωή, όσο δημιουργικά και απελευθερωτικά το ορίζει η ενέργεια glorious moments, powered by glo, που υμνεί και αναδεικνύει τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, συνέβη για μένα πριν μερικά χρόνια. Είχα κανονίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό που περίμενα πώς και πώς, όμως τελικά η παρέα μου σχεδόν τελευταία στιγμή το ακύρωσε, κι εγώ έμεινα να κοιτάω τα εισιτήρια με τεράστια απογοήτευση. Μετά από αρκετές ώρες στενοχώριας, πήρα τη μεγάλη απόφαση να κάνω αυτό που φοβόμουν, αυτό που πίστευα ότι ποτέ δε θα έκανα στη ζωή μου γιατί «Τι θα πει ο κόσμος;»: να πάω εντελώς μόνη μου στο ταξίδι. Αν εξαιρέσεις μία αμηχανία στην αρχή, για παράδειγμα μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι δεν είναι και κάτι το να πάω μόνη μου για ποτό, πέρασα καταπληκτικά. Ο κύριος λόγος που συνέβη αυτό ήταν το ότι γνώρισα πραγματικά τον εαυτό μου. Του επέτρεψα να μου μιλήσει, να μου δείξει τι του αρέσει όταν κανένας άλλος δε βρίσκεται μαζί μου κι όταν δε χρειάζεται να προσαρμόζεται στις επιθυμίες της κοινωνίας, παρά να ακολουθήσει τις δικές του. Το μέγεθος της απελευθέρωσης που ένιωσα ήταν ασύλληπτο… glorious! Εξερεύνησα, γνώρισα, δοκίμασα, γέλασα, χαλάρωσα. Τα έκανα όλα, με τον δικό μου glorious τρόπο.

Jenny.Gr

Το συναίσθημα της πλήρωσης από αυτήν την απελευθέρωση ήταν τόσο έντονο που έκτοτε προσπαθώ να δημιουργώ τακτικά glorious moments στη ζωή μου, για να μάθω καλύτερα τον εαυτό μου και να τον ζήσω στο 100%. Το να μη σκέφτομαι πόσο διακριτικά ή όχι γελάω και απλά να γελάω δυνατά ή περίεργα, το να πηγαίνω μόνη μου για ταινία ή φαγητό εντελώς ακομπλεξάριστα και να απολαμβάνω την παρέα του εαυτού μου δίχως να σκέφτομαι τους γύρω μου ή το να έχω δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο στο σπίτι, έξτρα χαλαρωτικό και με υπέροχο φως, για να διαβάζω ένα βιβλίο και να εξερευνώ διαφορετικούς κόσμους μέσα από τις σελίδες του αγκαλιά με τον γάτο μου.

Jenny.Gr

Έμπνευσή μας - τα glorious moments

Glorious moment μπορεί να είναι οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος και μοναδικός μέσα στην καθημερινότητα. Όλες οι στιγμές που βγαίνουν από την ψυχή σου, ακόμα και οι πιο ανατρεπτικές -κυρίως αυτές- που όχι μόνο δεν πρέπει να τις βλέπεις με δυσπιστία, αλλά να τις γιορτάζεις με κάθε ευκαιρία, γιατί αυτές είναι που αλλάζουν τους κανόνες και κάνουν τη διαφορά.

Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας, powered by glo, 6 από τους πιο αγαπημένους celebrities -Μαρία Σολωμού, Δημήτρης Μακαλιάς, Ευαγγελία Συριοπούλου, Έλενα Χριστοπούλου, CJ Jeff, Τίμος Ζαχαράτος- μοιράστηκαν τα δικά τους glorious moments. Στιγμές της καθημερινότητας στις οποίες έσβησαν κάθε φόβο και εκφράστηκαν πηγαία, όπως ακριβώς είναι. Από ένα απλό πότισμα φυτών μέχρι μία οντισιόν στην οποία πας ακάλεστος και τελικά κερδίζεις τον ρόλο, όλα μπορούν να είναι glorious moments!

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη με glorious moments και το μόνο που χρειάζεται για να τα ανακαλύψουμε είναι η θέληση να ακούσουμε τον εαυτό μας και να του επιτρέψουμε να μας οδηγήσει στην πιο απελευθερωμένη εκδοχή μας. Η ομορφιά, άλλωστε, βρίσκεται στη διαφορετικότητα και στον κάθε μοναδικά ξεχωριστό δρόμο που δημιουργεί και ακολουθεί ο καθένας μας.

Το απόλυτο tip για να δημιουργήσεις τα δικά σου glorious moments: Τόλμα να κάνεις όσα φοβάσαι να κάνεις με οδηγό τον αυθορμητισμό σου!

Σε αυτό, θα σε βοηθήσει ο πιο glorious διαγωνισμός για ένα ταξίδι για 2 στο εξωτερικό εντελώς δωρεάν. Ναι, καλά άκουσες. Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Ρώμη... Διάλεξε τον προορισμό που προτιμάς, γιατί τώρα σού δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα στις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα και ίσως είσαι κι εσύ ανάμεσα στους τυχερούς!

Jenny.Gr

Here’s to the glorious moments, αυτές που επαναπροσδιορίζουν την έννοια του χρόνου, της διασκέδασης και της απόλαυσης και μας κάνουν να γνωρίζουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας με τον μεγαλειώδη τρόπο που του αξίζει!