REAL LIFE

Ζήσε το καλοκαίρι σου στα Brown Hotels και απόλαυσε τις πιο μαγευτικές διακοπές της ζωής σου κοντά στην Αθήνα


JTeam

21 Ιουλίου 2023

Ζήσε το καλοκαίρι σου στα Brown Hotels και απόλαυσε τις πιο μαγευτικές διακοπές της ζωής σου κοντά στην Αθήνα
Το φετινό καλοκαίρι, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες εμπειρίες, ξοδεύοντας μάξιμουμ 60 λεπτά από τον χρόνο σου για να φτάσεις!

Τι σημαίνει για σένα το καλοκαίρι; Για εμάς, η εποχή σίγουρα χαρακτηρίζεται από ατελείωτα μπάνια σε παραλίες που μας επιτρέπουν να απολαύσουμε το ζεστό αεράκι στο πρόσωπό μας και την «ανάσα» του αλατιού στα μαλλιά μας. Δίχως να πρέπει να κάνουμε μεγάλες αποστάσεις, αλλά σε κοντινά spots, όπου μπορούμε να φτάσουμε μέσα σε λίγη ώρα. Τα μπάνια μας, όμως, πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από μία ξεχωριστή διαμονή. Τέτοια που να φαντάζει με όνειρο που φτιάχτηκε ειδικά για εμάς, αφού μας προσφέρει όλα όσα ζητάμε και πολλά περισσότερα. Αν ψάχνεις κι εσύ όλα τα παραπάνω, μία είναι η συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε: Ζήσε το καλοκαίρι σου στα Brown Hotels και σε 4 φανταστικές τοποθεσίες μόλις 1 ώρα με το αυτοκίνητο από την Αθήνα.

#1 Άγιοι Θεόδωροι

Ούτε μία ώρα δε χρειάζεται να περάσει για να βρεθείς από την Αθήνα στους Αγίους Θεοδώρους. Η περιοχή είναι must τα τελευταία χρόνια είτε για μονοήμερες είτε για πολυήμερες αποδράσεις από την πόλη, αφού διαθέτει βραβευμένες παραλίες για κάθε γούστο και η πρόσβαση μπορεί να γίνει τόσο με αυτοκίνητο όσο και με τον προαστιακό. Επιπλέον, συνδυάζει βουνό και θάλασσα και οι τιμές που θα συναντήσεις είναι πολύ φυσιολογικές και προσιτές για να πραγματοποιήσεις το πρόγραμμα που έχεις σκεφτεί δίχως έγνοιες.

Jenny.Gr

Ωστόσο, υπάρχει άλλος ένας, πολύ βασικός λόγος να επιλέξεις την περιοχή κι αυτός ακούει στο όνομα Isla Brown Corinthia. Το 5 αστέρων Resort είναι ένα πραγματικό κόσμημα και η προσεγμένη, εκλεπτυσμένη και πολυτελής αρχιτεκτονική του έχει βραβευτεί με το διεθνές IDA DESIGN AWARD 2022. Πραγματικά, με το που το βλέμμα σου «αγγίζει» το θέρετρο στο σύνολό του, από τα εντυπωσιακά δωμάτια μέχρι τις αιθέριες πισίνες και τα καταπράσινα δέντρα που τις περιτριγυρίζουν, μένεις απλώς ακίνητη και αφήνεις τη θέα να σε ταξιδέψει. Για την ακρίβεια, η εικόνα θα σου θυμίζει γρήγορα κάποια εξωπραγματική φωτογραφία που είδες στο feed σου από κάποιον εξωτικό προορισμό, όπου ποτέ δεν πίστευες ότι θα βρισκόσουν.

Εκτός από τις δύο πισίνες, ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο βρίσκεται η ξακουστή παραλία Πευκάκια. Η πευκόφυτη παραλία με την υπέροχη δροσιά της ξεχωρίζει και γιατί έχει διακριθεί με Γαλάζια Σημαία, ένα γεγονός που δεν πρέπει να σε εκπλήσσει, αφού τα νερά της συναγωνίζονται αυτά των ελληνικών νησιών. Ναι, καλά διάβασες και δεν είναι καμία υπερβολή, μόνο η πραγματικότητα! Είναι ό,τι πρέπει είτε για πρωί είτε για απόγευμα, αλλά -μικρή συμβουλή- ειδικά το απόγευμα θα χαλαρώσεις κάτω από τη σκιά των δέντρων ατενίζοντας το γαλάζιο. «Καλοκαιρινό απόγευμα – καλοκαιρινό απόγευμα. Για εμένα, αυτές ήταν πάντα οι δύο πιο όμορφες λέξεις», είχε πει άλλωστε o Henry James και δε θα μπορούσε να μας εκφράζει περισσότερο αυτή η φράση!

Με το θέμα των βουτιών σου να έχει καλυφθεί, στο παραμυθένιο Resort θα απολαύσεις χαλαρωτικό spa, συναρπαστικά watersports με την υπογραφή της Blue Stories καθώς και γυμναστήριο για να συνεχίσεις κανονικά το fitness πρόγραμμά σου ακόμα και στις διακοπές. Μάλιστα, για να δοκιμάσεις τις παροχές και να καταλήξεις ποια είναι περισσότερο του γούστου σου, το ξενοδοχείο προσφέρει 1 ώρα δωρεάν πρόσβαση στα ποδήλατα θαλάσσης, τα SUP και τα κανό 1 ώρα παιχνιδιού στο water Park και 10% έκπτωση σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Υπέροχο;

#2 Χαλκίδα

Η Χαλκίδα είναι το μέρος που πρέπει να επιλέξεις αν αποζητάς απέραντο γαλάζιο, καλό φαγητό και πολλά coffee spots για να απολαμβάνεις κάθε πρωί τον καφέ σου. Σίγουρα επίσης θα έχεις ακούσει κάποια παρέα να μιλάει για την παραλία του Αγίου Μηνά. Πρόκειται για μία υπέροχη πλαζ με καταπράσινο τοπίο που φέρνει κάτι από τη μαγεία των Κυκλάδων κοντά στην Αθήνα, μία παραλία που θα βρεις κατευθυνόμενη προς την κεντρική πλατεία της Κανήθου και έπειτα προς Άγιο Μηνά.

Jenny.Gr

Αυτήν τη μοναδική παραλία αντικρίζει το εκλεπτυσμένο Brown Beach Chalkida. Εναλλακτικά, βέβαια, μπορείς να επιλέξεις την εντυπωσιακή του πισίνα με τις πολυτελείς ξαπλώστρες για να κάνεις μερικές από τις καλύτερες βουτιές της ζωής σου παρέα με ένα απολαυστικό κοκτέιλ από το υπερσύγχρονο poolbar. Επειδή, όμως, ένα καλό πρωινό δημιουργεί το καλύτερο ξεκίνημα της μέρας, στο ξενοδοχείο θα γευτείς αδιαμφισβήτητα πλούσιο breakfast experience. Γιατί ποιος θέλει να ψάχνει στις διακοπές του τι μπορεί να φάει για πρωινό, αντί να του έρχεται έτοιμο στα χέρια του και μετά απλά να επιδίδεται στο ημερήσιο πρόγραμμά σου; Και τι να πούμε για τα εστιατόρια του ξενοδοχείου; Είτε ανήκεις σε εκείνους που προτιμούν τις πιο παραδοσιακές γεύσεις, είτε λατρεύεις την ιταλική κουζίνα είτε προτιμάς απλά να τσιμπάς σνακ ενδιάμεσα στις βουτιές σου, σε αυτό το ονειρικό σημείο θα βρεις όλα όσα ζητάς.

Μην παραλείψεις να προσθέσεις στα πρωινά σου water sports που θα γεμίσουν με ενθουσιασμό και αδρεναλίνη τις διακοπές σου, ενώ εμείς ξεχωρίσαμε και τα γήπεδα τένις. Άλλωστε, είμαστε σε mood Wimbledon και, μπορεί να μην είμαστε επαγγελματίες του αθλήματος, αλλά σίγουρα θέλουμε να το ζήσουμε με κάθε ευκαιρία -ειδικά μετά τη συγκινητική εμφάνιση του αποσυρμένου πια Federer στις κερκίδες.

Jenny.Gr

#3 Ερέτρια

Τα τελευταία χρόνια, η Ερέτρια είναι ένας προορισμός που έχει όλο και μεγαλύτερη δημοφιλία. Χάρις στο λιμάνι του Ωρωπού, μπορείς πανεύκολα να περάσεις απέναντι αλλά μπορείς κάλλιστα να πας 100% οδικώς μέσω της Χαλκίδας. Η περιοχή είναι διάσημη για τις ξεχωριστές, καταγάλανες παραλίες της αλλά σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς και τα αξιοθέατά της, όπως το Αρχαίο Θέατρο και η Οικία των Ψηφιδωτών όπου θα θαυμάσεις μία αρχαία κατοικία με μοναδικά ψηφιδωτά.

Έχε υπόψιν σου πως, καθώς ο Ευβοϊκός Κόλπος και η γύρω περιοχή είναι πλούσια σε δραστηριότητες, μόνος ένα all-inclusive Resort μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου.

Jenny.Gr

Εμείς, το βρήκαμε στο Brown Beach Evia Island που μας χαρίζει μία εκπληκτική all day, 360 μοιρών εμπειρία, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα παιδιά. Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς. Για να μπορέσεις να περάσεις καλά σε διακοπές με παιδιά, ειδικά όταν αυτά είναι μικρά, πρέπει ο προορισμός να είναι απόλυτα εξοπλισμένος με όσα θα χρειαστούν για να περάσουν την ώρα τους. Αν είναι να δεινοπαθούν όλοι, μικροί και μεγάλοι, στις διακοπές, δεν είναι διακοπές. Το ξενοδοχείο, λοιπόν, είναι η No1 επιλογή μας και επειδή έχει Kids room όπου μπορούν τα παιδιά να απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι και παράλληλα διαθέτει παιδαγωγό που τα επιβλέπει και μπορούμε να νιώσουμε την ξεγνοιασιά που ψάχνουμε για να ξεκουραστούμε. Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα.

Εκτός από τα θαλάσσια σπορ που σίγουρα κάποια στιγμή θα επιλέξεις, ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο λειτουργεί ένα aqua park με νεροτσουλήθρες που σίγουρα θα σε κάνει να θυμηθείς τις αναμνήσεις της παιδικής σου ηλικίας και θα χαρείς κι εσύ μαζί με τα παιδιά τη διασκεδαστική εμπειρία που προσφέρει. Ένα ακόμα Bonus - το ξενοδοχείο έχει εξασφαλίσει ειδική τιμή για τους επισκέπτες του, δηλαδή μόλις 10 ευρώ. Εμείς, πάντως, νοσταλγήσαμε πολύ!

#4 Λουτράκι

Αν έπρεπε να σκεφτούμε έναν διαχρονικό προορισμό, έναν που αγαπούσαν οι γονείς μας και μετέφεραν αυτήν τους την αγάπη σε εμάς στην πορεία των χρόνων, τότε αυτός θα ήταν σίγουρα το Λουτράκι. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από έναν αέρα «εξωτικό» αλλά με τις ομορφιές της Ελλάδας και προσφέρει πολλές επιλογές για να έχεις ένα γεμάτο πρόγραμμα όσες μέρες και να κάτσεις. Ρομαντικές βόλτες στην παραλία, χαλαρωτικό ποτό πάνω στη θάλασσα μέχρι και θερινό σινεμά με την παρέα ευκαλύπτων και γιασεμιών.

Jenny.Gr

Φτάνοντας στο Λουτράκι, θα αφήσεις τις βαλίτσες σου στο κομψό, breathtaking Dave by the Beach Loutraki, που είναι ακριβώς στην καρδιά της πόλης του Λουτρακίου, δηλαδή είναι το ιδανικό, σούπερ πρακτικό σημείο από το οποίο θα ξεκινάς τις εξόδους σου, είτε πρόκειται για μπάνιο στη θάλασσα όντας 200 μέτρα από την παραλία είτε για μία περπατάδα. Η funky διακόσμηση στα άκρως στυλάτα δωμάτιά του σίγουρα θα σε κερδίσει, όμως αυτό που θα κατακτήσει την καρδιά σου είναι το rooftop. Η θέα της φύσης, βουνού και θάλασσας, το πρωί με τον ήλιο ή το βράδυ με την παρέα των αστεριών, θα σε βοηθήσει να πάρεις την ανάσα που ζητάς. Θα ξεχάσεις όλες τις υποχρεώσεις και τα deadline που τρέχουν πίσω στην Αθήνα και θα γιορτάσεις λίγο χρόνο μόνο για σένα.

Είδες που τελικά μπορείς να βρεις προορισμό για τις καλοκαιρινές σου διακοπές δίπλα στην Αθήνα, χωρίς πολύωρες μετακινήσεις και εξίσου συναρπαστικό; Τόσο εύκολα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.brownhotels.com/resorts-greece και κάντε κράτηση με τον κωδικό BrownSummer