REAL LIFE

Πώς θα βρίσκεις κάθε μέρα μία αφορμή για να απολαμβάνεις τη ζωή


Νατάσσα Σχοινά

1 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα βρίσκεις κάθε μέρα μία αφορμή για να απολαμβάνεις τη ζωή
Από το να τελειώσεις το βιβλίο που διαβάζεις μέχρι να απολαύσεις ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα, η απόλαυση βρίσκεται στα πιο απλά πράγματα.

Πρωινό ξύπνημα, δουλειά, λογαριασμοί, προσωπικές σχέσεις, άγχη για κάθε πιθανό λόγο και ό,τι άλλο μπορεί ο καθένας να φανταστεί. Με τόσα να τρέχουν μέσα στην καθημερινότητα, πολλές φορές καταλήγουμε απλά σε μία δίνη ρουτίνας από την οποία δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Και τι έχει αυτό ως αποτέλεσμα; Το να μην μπορούμε να δούμε (και να εκτιμήσουμε) τα πιο απλά καθημερινά πράγματα. Αυτά τα φαινομενικά «μικρά» που έχουν τη δύναμη να μας προσφέρουν την απόλαυση που θα μας αλλάξει την κάθε μέρα. Καλή η θεωρία, ας το δούμε τώρα πιο συγκεκριμένα.

Τα απλά είναι και τα πιο απολαυστικά στη ζωή

Με τη νέα σεζόν να ξεκινάει, ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θέτεις μικρούς στόχους που, η εκπλήρωσή τους, μας φέρνει και μεγάλη χαρά. Άλλωστε, αυτά τα μικρά καθημερινά είναι που φέρνουν και μεγάλη χαρά στη ζωή μας. Ποιος δεν έχει λάμψει από περηφάνια επειδή τελείωσε ένα ακόμα βιβλίο; Ποιος δεν έχει νιώσει αγνή χαρά, επειδή έχει βγει με τους φίλους που είχε καιρό να τους δει και έχει απολαύσει μαζί τους μία καλή ταινία σε θερινό παρέα με ένα παγωμένο μπουκάλι Fischer; Ποιος δεν έχει χαμογελάσει θριαμβευτικά επειδή βρήκε πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα έξω από το σινεμά που πηγαίνει να δει το film noir που ανυπομονούσε καιρό; Και μη μου πεις ότι δεν κατακλύζεσαι από απόλαυση και ικανοποίηση όταν απολαμβάνεις ένα ποτήρι με την αγαπημένη σου μπίρα Fischer. Εκείνη η στιγμή που, όπου και να βρίσκεσαι, ανοίγεις το καπάκι, ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο και η πρώτη γουλιά, με το διακριτικό άρωμα φρούτων και λουλουδιών που μένει ως επίγευση, αγγίζει δροσιστικά τον ουρανίσκο σου είναι απλά μαγική.

Η Fischer ξέρει πως τέτοιες μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό και με τη βοήθεια του Fischer Presents σε προσκαλεί να γίνεις μέρος ενός ξεχωριστού κόσμου, ο οποίος έχει έναν και μόνο στόχο: να απολαμβάνεις κάθε μέρα της ζωής σου.

Ο συναρπαστικός κόσμος του Fischer Presents βρίσκει συνέχεια αφορμές για απολαύσεις

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις ήδη, το Fischer Presents είναι ένα σύμπαν που προσφέρει στα μέλη του πρόσβαση σε exclusive περιεχόμενο, ενημέρωση πριν από όλους για νέα, ενέργειες και δώρα Fischer, διαγωνισμούς με φανταστικά δώρα και εμπειρίες αποκλειστικά για τα μέλη του. Αφότου, λοιπόν, η αγαπημένη σου μπίρα έγινε η τέλεια συντροφιά για να απολαύσεις ταινίες σε εμβληματικούς θερινούς κινηματογράφους, κορυφαίους κινηματογραφικούς θεσμούς, όπως το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου Αθήνας, τo Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και οι Νύχτες Πρεμιέρας, ή απλά από τον καναπέ του σπιτιού σου, τώρα σε καλεί να βρεις τους δικούς σου λόγους -ακόμα και τους πιο μικρούς- για να απολαύσεις τη ζωή και, μάλιστα, σε επιβραβεύει για αυτό.

Fischer

Αυτό που πρέπει να κάνεις για να λάβεις μέρος στον συναρπαστικό διαγωνισμό είναι πολύ απλό: Για αρχή, επιλέγεις τι μέρα είναι σήμερα, τι μήνα γεννήθηκες και το αρχικό γράμμα του ονόματός σου. Με αυτές σου τις επιλογές, σχηματίζεται μία πρόταση, για παράδειγμα: «Τετάρτη: Να ακούσω το αγαπημένο μου τραγούδι στο λούνα-παρκ με τους κολλητούς μου» ή «Παρασκευή: Να πιω μία παγωμένη Fischer σε ένα πάρτι και να πω κι ένα τραγούδι». Αυτές οι προτάσεις ουσιαστικά σου δημιουργούν σενάρια-αφορμές για να νιώσεις χαρά με κάτι που μπορεί να μην είχες σκεφτεί ή που δίσταζες να κάνεις.

Μόλις βρεις τους δικούς σου καθημερινούς λόγους για να απολαύσεις τη ζωή -πέρα από την ικανοποίηση που θα νιώσεις πραγματώνοντάς τους-, παίρνεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και διεκδικείς 2 gift vouchers αξίας 500€ το καθένα, για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων από την sky express, 5 polaroid cameras και 10 κιβώτια μπίρα Fischer & 10 6αδες ποτήρια Fischer.

fischer

Κάθε μέρα κρύβει απολαύσεις, μερικές φορές τόσο φαινομενικά μικρές όσο το να βγάλεις μία καλή φωτογραφία με τους αγαπημένους σου. Δώσε τους την προσοχή που τους αξίζει και επίτρεψε στα θετικά vibes που αναδύονται μέσα από αυτές να σου χαρίσουν τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής σου. Ζήσε τα συνηθισμένα στο έπακρο και τόλμα να γευτείς κάθε διαφορετικό στον δρόμο σου. Γιατί όλα έχουν να κάνουν με τη γεύση, τη γεύση που εσύ επιλέγεις να δώσεις στην κάθε σου μέρα. Τόσο γεμάτη και δροσερή όσο μία παγωμένη Fischer.


Ακολούθησε την μπίρα Fischer σε Facebook και Instagram για να μένεις up-to-date με κάθε απολαυστικό νέο.

#ItsAboutTaste #FischerBeer