UPDATE

Η Fischer μεταμορφώνει τις βραδιές στους θερινούς κινηματογράφους σε μία δροσερή απόλαυση


JTeam

8 Ιουνίου 2023

Η Fischer μεταμορφώνει τις βραδιές στους θερινούς κινηματογράφους σε μία δροσερή απόλαυση
Η Fischer μας καλεί να βρίσκουμε οποιαδήποτε αφορμή για να απολαύσουμε τη ζωή. Και το άνοιγμα των θερινών είναι σίγουρα μια καλή αφορμή!

Τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί τη μοναδική αίσθηση των θερινών κινηματογράφων. Για την ακρίβεια, είναι ένας πολύ βασικός λόγος να μετράμε αντίστροφα τους μήνες μέχρι την άφιξη του καλοκαιριού. Μέσα σε πάρκα ή σε ταράτσες κινηματογράφων και κτιρίων, καθόμαστε αναπαυτικά στη θέση μας και περιμένουμε να αρχίσει η ταινία την ώρα που το αεράκι φυσάει απολαυστικά το πρόσωπό μας.

Για να μπορέσει, όμως, να είναι ολοκληρωμένη η εμπειρία σε έναν θερινό κινηματογράφο, χρειάζεσαι στο πλάι μερικά φρεσκοψημένα, αρωματικά ποπ-κορν και -φυσικά- την αγαπημένη σου μπίρα Fischer να σε δροσίζει με κάθε σου γουλιά. Και μόνο στη σκέψη αυτής της εικόνας, νιώθεις τη διάθεσή σου να φτιάχνει κατευθείαν!

Η Fischer γίνεται ξανά η τέλεια συντροφιά για τα movie nights στους θερινούς

Η Fischer γνωρίζει αυτή σου την αγάπη για το παραπάνω combo, γι’ αυτό και στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά τα θερινά σινεμά προσφέροντας μοναδικές βραδιές κινηματογραφικής απόλαυσης κάτω από τον έναστρο ουρανό. Έτσι, και το φετινό καλοκαίρι, κάθε λάτρης του κινηματογράφου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις αγαπημένες του ταινίες σε 13 θερινούς κινηματογράφους-ορόσημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρέα με μία παγωμένη, απολαυστική Fischer.

Ποιους κινηματογράφους μπορείς να επισκεφτείς;

Αν μένεις στα βόρεια, μπορείς να επιλέξεις το ΣΙΝΕ ΦΙΛΟΘΕΗ, το CINE ABANA ή το CINE ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στο Χαλάνδρι, το ΑΜΑΡΙΛΛΙΣ στην Αγία Παρασκευή, το CINE ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ στην Κηφισιά ή το CINE Αλίκη στη Δροσιά. Ενώ αν μένεις στα νότια προάστια, το ΣΙΝΕ ΦΛΟΙΣΒΟΣ στο Παλαιό Φάληρο ή το ΑΡΙΑΝ στην Γλυφάδα. Αν όμως προτιμάς να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία στο κέντρο της Αθήνας, μπορείς να επισκεφτείς το θερινό στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΕΙΟΥ, το CINE ΔΕΞΑΜΕΝΗ στο Κολωνάκι ή το θερινό RIVIERA στα Εξάρχεια. Φυσικά, από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο θερινός κινηματογράφος ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ στην Καστέλα, καθώς και το ΣΙΝΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ στη Θεσσαλονίκη.

Jenny.Gr

Fischer Presents, ένας κόσμος γεμάτος εμπειρίες και πολλές εκπλήξεις

Η Fischer μέσω του Fischer Presents παρουσιάζει έναν κόσμο εμπειριών, έναν κόσμο γεμάτο από όλα αυτά που κάνουν τη ζωή μας πιο απολαυστική. Kάθε μέλος του Fischer Presents έχει πρόσβαση σε exclusive περιεχόμενο, ενημερώνεται πριν από όλους για νέα, ενέργειες και δώρα Fischer και έχει το προνόμιο να συμμετέχει σε διαγωνισμούς μόνο για εκείνο/η.

Έτσι λοιπόν, έως και τις 11 Ιουνίου, με την εγγραφή σου στο Fischer Presents, έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε έναν σούπερ διαγωνισμό και να διεκδικήσεις μία διπλή πρόσκληση για την ταινία που σε ενδιαφέρει σε έναν από τους παραπάνω κινηματογράφους, παρέα με 2 παγωμένες Fischer και ποπ κορν. Να πάρεις την κολλητή σου ή το άλλο σου μισό, να γευτείτε αυτήν τη μοναδική εμπειρία και τη μαγεία της 7ης τέχνης υπό το φως του φεγγαριού και των αστεριών και να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα με τον πιο δροσερό τρόπο!

Οπότε, αν δεν έχεις γίνει ήδη μέλος στο Fischer Presents, τώρα μόλις βρήκες την αφορμή για να το κάνεις ASAP!

Έτοιμη για τα πιο απολαυστικά κινηματογραφικά βράδια του καλοκαιριού παρέα με τη Fischer; Γιατί οι έξοδοι στους θερινούς κινηματογράφους μόλις απόκτησαν ακόμα μεγαλύτερο και σίγουρα πιο απολαυστικό ενδιαφέρον!