REAL LIFE

3 μέρες στη Βαρκελώνη, 1 ρολόι και η στιγμή που το fashion forward συνάντησε την τεχνολογία


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2023

3 μέρες στη Βαρκελώνη, 1 ρολόι και η στιγμή που το fashion forward συνάντησε την τεχνολογία
Όταν η HUAWEI απέδειξε ότι στυλ και τεχνολογία, πάνε μαζί

Goth γειτονιά, thrift shops, σαγκρία, πολύ περπάτημα, ένα smartwatch που δεν έμοιαζε με smartwatch κι εγώ. Ήταν μέσα Σεπτέμβρη, ήταν η Βαρκελώνη, ήταν το launch των νέων HUAWEI προϊόντων και ήξερα πολύ καλά ότι θα ήταν ένα τριήμερο διαφορετικό από τα άλλα.

Όταν δεν έχεις επισκεφθεί ένα μέρος, συνήθως δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Αυτό δεν ίσχυε για το συγκεκριμένο ταξίδι – έχοντας ζήσει στη Βαρκελώνη για καιρό, οι φίλοι μου με είχαν ενημερώσει για τα πάντα: Τα μέρη που έπρεπε να δω, τους δρόμους που έπρεπε να περπατήσω, τα φαγητά που δεν γινόταν να μη δοκιμάσω. Και τα έκανα όλα.

Jenny.Gr

Χάθηκα στο Μπάριο Γκότικο, τη γοτθική συνοικία στην οποία εύκολα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου. Γεμάτη μικρά μαγαζάκια, μπαρ, πανέμορφα κτίρια, με ελάχιστο ήλιο – είχε παντού σκιά – ήταν λες κι είχε βγει από όνειρο. Σκοτεινή και μυστηριώδης, αλλά γεμάτη ζωή, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αν είσαι ένας όχι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος που του αρέσει να περπατά χωρίς GPS.

Το θέμα, ωστόσο, δεν ήταν η ίδια η πόλη, όσο ο λόγος για τον οποίο βρισκόμουν εκεί. Σε έναν χώρο που θύμιζε ταινία, παρουσίασε τα νέα της προϊόντα κι έδειξε τι συμβαίνει όταν το στυλ συναντά την τεχνολογία, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του fashion forward.

Jenny.Gr

Στη Βαρκελώνη, λοιπόν, έγινε το launch HUAWEI Watch GT4 – με λεπτό δερμάτινο λουράκι, ταίριαζε τέλεια με τα ολόμαυρα ρούχα μου και έκανε τη ζωή μου ευκολότερη. Είναι ακριβώς αυτό που έγραψα στην αρχή: ένα smartwatch που δεν μοιάζει με smartwatch. Κι όμως, κάνει ακριβώς όσα φαντάζεσαι, κι ακόμη περισσότερα.

Μαζί του, είδαμε το HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition, που ενσωματώνει την τεχνολογική εξέλιξη και τη σχεδιαστική καινοτομία των wearables της εταιρείας. Εξαιρετικά κατασκευασμένο και αριστοτεχνικά σχεδιασμένο με χρυσό 18Κ στη νανοκρυσταλλική κεραμική στεφάνη, το smartwatch είναι γεμάτο με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά και είναι κατασκευασμένο όποιον επιδιώκει να χαράξει τα δικά του μονοπάτια προς την τελειότητα, όπως η επαναστατική ικανότητα αντοχής στο νερό σε επίπεδο κατάδυσης 100 μέτρων, η λειτουργία Expedition και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 2 εβδομάδων.

Έγινε, επίσης, η παρουσίαση των HUAWEI FreeBuds Pro 3, τα οποία φέρνουν ισορροπημένη αισθητική σχεδιασμού με κορυφαία τεχνολογία ήχου, βελτιώνοντας την εμπειρία ακόμη και των πιο απαιτητικών. Διαθέτουν λεία γυάλινη θήκη, κατασκευασμένη με Nano Processed σχεδιασμό με βάση το το γυαλί, μαζί με διπλό Ultra-hearing driver για καθαρότερα πρίμα και booming βάση, καθώς και αναβαθμισμένο Triple Adaptive EQ για αυθεντική ποιότητα ήχου.

Εκεί, ως brand ambassadors της HUAWEI για τα wearables, βρίσκονταν το μοντέλο Pamela Reif και ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος και Ευρωπαίος χρυσός Ολυμπιονίκης Sir Mo Farah.

Η Pamela Reif δήλωσε: «Είναι απίστευτο ότι τόσο η HUAWEI όσο και εγώ ξεκινήσαμε τα ταξίδια μας στο γυμναστήριο ταυτόχρονα. Στα δέκα χρόνια που είμαι λάτρης της γυμναστικής, η τεχνολογία έχει διαδραματίσει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να ζουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η Huawei βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της καινοτομίας, αλλά το κάνει με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη στρατηγική wearable της HUAWEI είναι ότι οι συσκευές της δεν μοιάζουν με smartwatches! Είναι πραγματικά όμορφα αξεσουάρ μόδας, ενώ σου προσφέρουν και τα οφέλη στα σπορ».

Ο Mo Farah είπε: «Εδώ και πολλά χρόνια είμαι περήφανος που χρησιμοποιώ τα wearables της HUAWEI για να παρακολουθώ τη δραστηριότητα και τις μετρήσεις μου, με ακρίβεια. Οι γνώσεις, που η προπονητική μου ομάδα και εγώ, μπορέσαμε να αντλήσουμε από τα ρολόγια αποδείχθηκαν ανεκτίμητες, καθώς αγωνιζόμουν στο υψηλότερο επίπεδο. Τώρα, που έχω κρεμάσει τα αθλητικά μου παπούτσια – επαγγελματικά τουλάχιστον – ανυπομονώ να απολαύσω τη ζωή λίγο περισσότερο, να βγω έξω, στην πόλη. Εκεί είναι που τα ρολόγια της HUAWEI λάμπουν πραγματικά. Φαίνονται τόσο υπέροχα όσο είναι!».

Jenny.Gr

Στη Βαρκελώνη, το fashion forward συνάντησε την τεχνολογία. Κι ήμασταν εκεί, για να το δούμε να γίνεται.