REAL LIFE

Στη Melissa oι στιγμές αποκτούν διαφορετική αξία όταν τις μοιράζεσαι


Branded Content Team

26 Οκτωβρίου 2023

Στη Melissa oι στιγμές αποκτούν διαφορετική αξία όταν τις μοιράζεσαι
Όταν μοιράζεσαι, έρχεσαι πιο κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου. Και τι καλύτερο να μεταφέρει αυτή τη μοναδική ζεστασιά, από ένα πιάτο μακαρόνια Melissa;

«Η ευτυχία που δεν τη μοιράζεσαι δύσκολα μπορεί να αποκαλείται ‘ευτυχία’. Δεν έχει γεύση», είχε πει η Charlotte Bronte και η αλήθεια είναι πως όλοι μας μπορούμε να νιώσουμε ακριβώς τι εννοούσε. Κάθε στιγμή, κάθε επιτυχία, κάθε χαρά, κάθε σκέψη, κάθε ιστορία, είναι πολύ διαφορετική όταν αποφασίζεις να τη μοιραστείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Ακόμα και επιστημονικά να το δεις, πέρα από την προφανή θαλπωρή που νιώθεις, όταν μοιράζεσαι, ο εγκέφαλός σου παράγει ωκυτοκίνη, την ορμόνη της ηρεμίας και της ευεξίας, και αυτή είναι μεταδοτική… Με άλλα λόγια, όταν μοιράζεσαι βοηθάς τόσο εσένα όσο και τους ανθρώπους γύρω σου να νιώθουν πιο ευτυχισμένοι.

Πολύ εύκολα μπορούμε να πούμε πως η σημασία του να μοιράζεσαι είναι απλά ανυπολόγιστη. Ωστόσο, παρ’ όλο που φανταζόμαστε αρκετές περιστάσεις που ενδείκνυνται για sharing moments, η πρώτη που μας έρχεται -και πάντα θα μας έρχεται- στο μυαλό είναι αυτή του φαγητού. Και η Melissa, που συντροφεύει με αγάπη τα οικογενειακά τραπέζια με τις θεσπέσιες μακαρονάδες της και έχει στον πυρήνα της την αξία του μοιράσματος, το φέρνει στο προσκήνιο περισσότερο από ποτέ με τη νέα της καμπάνια.

Melissa X Aντετοκούνμπο: Η ζωή γεμίζει όταν μοιράζεσαι - Ένα σποτ που πρέπει να δεις

Η νέα καμπάνια της Melissa είναι πηγή έμπνευσης για όλους. Με την ξεχωριστή βοήθεια της οικογένειας Αντετοκούνμπο, κάνουμε ένα ταξίδι στη σημασία των γεύσεων και των μυρωδιών που αναδύονται από το οικογενειακό τραπέζι.

Το σποτ ξεκινάει δείχνοντας τη Βερόνικα Αντετοκούνμπο, τον Θανάση, τον Κώστα, τον Άλεξ και τον Φράνσις να προετοιμάζουν όλοι μαζί το Κυριακάτικο τραπέζι. Την ώρα που παρακολουθούμε αυτές τις καθημερινές, γεμάτες «ζεστασιά» στιγμές, ακούμε τη φωνή της Βερόνικα Αντετοκούνμπο να μας μιλάει για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Να μας εξηγεί πως, μπορεί η οικογένεια να μην είχε πολλά όταν έφυγε από τη Νιγηρία, όμως υπήρχε πολλή αγάπη και φροντίδα.

«Αντετοκούνμπο σημαίνει το στέμμα που ήρθε από τις μακρινές θάλασσες. Μόνο που αυτό το στέμμα, όταν ξεκινήσαμε, δεν υπήρχε στις δικές μας αποσκευές. Υπήρχε, όμως, η αγάπη, η φροντίδα. Αυτά προσπάθησα να μάθω στα παιδιά μου από την πρώτη στιγμή», λέει χαρακτηριστικά.

Το να μοιράζεσαι, τους φέρνει όλους κοντά

Το πιάτο με τη μακαρονάδα Melissa δεν προορίζεται μόνο για τα μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο. Ταξιδεύει από χέρι σε χέρι. Από μία skater στον δρόμο, στην κουζίνα ενός ζευγαριού, στα χέρια ενός παππού με τον εγγονό του και σε ένα μικρό κορίτσι που τελικά το τοποθετεί στο τεράστιο τραπέζι όπου κάθονται όλοι μαζί. Γιατί η αγάπη και η φροντίδα ξεκινάει μέσα από την οικογένεια και φτάνει σε όλους γύρω της. Αγνά και πηγαία.

Jenny.Gr

Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με την οικογενειακή θαλπωρή που όλοι νιώθουν όταν τα αγαπημένα πρόσωπα συναντιούνται. Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές, οι μυρωδιές, οι γεύσεις μπορούν να κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο όταν τα μοιραζόμαστε. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με ένα πιάτο με αχνιστή μακαρονάδα Melissa: Eίναι αρκετό για να κάνει τη ζωή μας λίγο πιο γεμάτη!

Advertorial