REAL LIFE

Είσαι σινεφίλ; Βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο να υποδεχτείς τον χειμώνα


Branded Content Team

4 Δεκεμβρίου 2023

Είσαι σινεφίλ; Βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο να υποδεχτείς τον χειμώνα
Ο χειμώνας έφτασε και μαζί με αυτόν και η πιο αγαπημένη μας συνήθεια

Όταν έρχεται ο χειμώνας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού, να τυλιγόμαστε με την πιο cozy κουβέρτα και να βλέπουμε non-stop ταινίες. Αν είσαι πραγματική σινεφίλ, μπορείς να καταλάβεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε. Η κινηματογραφική εμπειρία έχει πάντα κάτι ψυχοθεραπευτικό στον πυρήνα της, είτε βλέπουμε με την παρέα είτε μόνοι μας. Και μη μας πεις ότι δεν έχεις ήδη σκεφτεί -ή ξεκινήσει- τον πρώτο winter movie marathon. Harry Potter, ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, ο Batman του Christopher Nolan, είναι μόνο μερικές από τις κλασικές επιλογές κινηματογραφικού μαραθωνίου που επιλέγουμε ξανά και ξανά.

Για κάθε επιτυχημένη movie night, χρειάζονται και τα απαραίτητα συνοδευτικά: λαχταριστά, ζεστά ποπ κορν και μία παγωμένη μπίρα. Την πιο σινεφίλ και απολαυστική μπίρα, την Fischer.

Jenny.Gr

Η Fischer λατρεύει τον κινηματογράφο. Είναι μία πραγματική σινεφίλ, δηλώνοντας την παρουσία της σε κάθε ταινία που αποφασίζουμε να δούμε στα θερινά σινεμά, στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ της χώρας και φυσικά στο σπίτι μας . Εξ ου και υποδέχεται τον φετινό χειμώνα με το Fischer Cinema AtHome.

Τι είναι το Fischer Cinema At Home

Δεδομένου ότι η Fischer πάντα μας καλεί να βρίσκουμε οποιαδήποτε αφορμή για να απολαύσουμε τη ζωή, δε θα μπορούσε να μην απογειώσει την εμπειρία του κινηματογράφου – κατεξοχήν τομέας καθημερινής απόλαυσης. Το Fischer Presents, λοιπόν, καλεί το κοινό να γίνει μέρος ενός ξεχωριστού κόσμου εμπειριών και στην πορεία να ανακαλύψει πολλά προνόμια.

Πόσο τέλειο θα ήταν αν έπαιρνες δώρο τη Smart TV ή τον προτζέκτορα που θα μεταμορφώσει κάθε κινηματογραφική ταινία; Ή να κερδίσεις συνδρομή στην μεγαλύτερη streaming πλατφόρμα ώστε να βλέπεις τις αγαπημένες σου παραγωγές non-stop και εντελώς δωρεάν; Όλα αυτά και πολλά περισσότερα είναι δυνατά με τη βοήθεια του Fischer Presents και του Cinema At Home.

Έτοιμη/ος να γίνεις μέρος του πιο συναρπαστικού -και δροσιστικού- σύμπαντος; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο Fischer Presents, να επιλέξεις «ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ», και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου. Μετά, είσαι πανέτοιμη/ος. Τόσο εύκολα!

Jenny.Gr

Το Fischer Presents δείχνει συνεχώς την αγάπη του στον κινηματογράφο

Το Fischer Presents έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο destination εμπειριών και στηρίζει σταθερά την αγάπη μας για τον κινηματογράφο. Αν είσαι μέλος του Fischer Presents club, μπορείς να το καταλάβεις αυτό. Γιατί ζεις διαρκώς σε έναν κόσμο εμπειριών, έχοντας πρόσβαση σε exclusive περιεχόμενο και μαθαίνοντας πριν από όλους τους άλλους για νέα, ενέργειες και δώρα Fischer. Λαμβάνεις μέρος σε διαγωνισμούς με φοβερά δώρα και ζεις έναν σωρό εκπλήξεις.

Παράλληλα, το πρόγραμμα όλης της χρονιάς είναι «χρωματισμένο» με το χαρακτηριστικό χρυσαφένιο χρώμα της Fischer. Summer cinemas τον Μάιο, Therino με Fischer τον Ιούνιο, Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου Αθήνας τον Ιούλιο, Νύχτες Πρεμιέρας τον Σεπτέμβριο, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και Cinema At Home τον Νοέμβριο.

Jenny.Gr

Δε χρειάζονται πολλά για να δημιουργήσεις αξέχαστες στιγμές. Για την ακρίβεια, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Καλείς τη σωστή παρέα, επιλέγεις την αγαπημένη σου ταινία ή σειρά, ετοιμάζεις τα τέλεια βουτυρένια ποπ κορν και αφήνεις την απολαυστική γεύση της μπίρας Fischer να απογειώσει τις movie nights του φετινού χειμώνα (και όχι μόνο).

Ακολούθησε την μπίρα Fischer σε Facebook και Instagram.