REAL LIFE

Η Liquid Media διοργάνωσε την 1η εταιρική εθελοντική αιμοδοσία


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2024

Η Liquid Media διοργάνωσε την 1η εταιρική εθελοντική αιμοδοσία
Στα πλαίσια της ενίσχυσης του #Liquid_Acts, η Liquid Media ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά ζητήματα, αναλαμβάνει δράση για την υποστήριξη της κοινότητας

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό bloode.org και με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός», η Liquid Media προχωρά για πρώτη φορά στη δημιουργία της δικής της Τράπεζας Αίματος.

Jenny.Gr

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του #Liquid_Acts, η Liquid Media ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά ζητήματα, αναλαμβάνει δράση για την υποστήριξη της κοινότητας.

Jenny.Gr

Η δωρεά αίματος αποτελεί το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και αποτελεί μία κορυφαία πράξης αλληλεγγύης, με ανεκτίμητη σημασία.Σκοπεύουμε να πραγματοποιούμε τουλάχιστον δυο αιμοδοσίες ετησίως, προσφέροντας έτσι σημαντική συνεισφορά στις ανάγκες αίματος των συμπολιτών μας.

Jenny.Gr

Προσκαλούμε τους συνεργάτες, τους υπαλλήλους και την ευρύτερη κοινότητα να ενημερώνονται για τα οφέλη της αιμοδοσίας και να στηρίζουν αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία που θα έχει ευρύτερο και βαθύτερο αντίκτυπο στη ζωή πολλών ανθρώπων.