Κοτόπουλο Ελευθέρας Βοσκής: Πώς να διοργανώσεις ένα τέλειο Χριστουγεννιάτικο δείπνο εύκολα και γρήγορα
Άννα Καντζηλιέρη
3 Δεκεμβρίου 2014
Απαιτητικοί ρυθμοί, πλήρες πρόγραμμα, δεκάδες υποχρεώσεις, περιορισμένος ελεύθερος χρόνος: Αυτές οι φράσεις είναι γνωστές σε όλους μας κι όχι τυχαία, αφού σε καθημερινή βάση καλούμαστε να διαχειριστούμε πολλά και διαφορετικά tasks που απαιτούν πολλή ενέργεια, σκέψη και αφοσίωση. Αν προσθέσεις, τώρα, σε αυτά και την ετοιμασία ενός χριστουγεννιάτικου δείπνου, τότε το άγχος πολλαπλασιάζεται. Ευτυχώς, όμως, για όλους εμάς που θέλουμε να κάνουμε έκπτωση στον χρόνο παρασκευής ενός εντυπωσιακού και νόστιμου γεύματος, αλλά όχι στην ποιότητα των υλικών, υπάρχουν τα κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής "ΠΙΝΔΟΣ".
Από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, άλλωστε, μαθαίνουμε ότι η διατροφή είναι το Α και το Ω για την υγεία μας. Οι διατροφικές επιλογές και συνήθειες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας, η οποία πρέπει πάντα να τίθεται σε προτεραιότητα. Το ίδιο και των καλεσμένων μας. O Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», κάνει ακριβώς αυτό. Σέβεται τις ανάγκες μας, παρέχοντάς μας ποιοτικά προϊόντα που φροντίζουν για την υγεία μας.
Η «ΠΙΝΔΟΣ» είναι μονόδρομος στην επιλογή κοτόπουλου
Όλα τα προϊόντα - που φτάνουν με πολλή αγάπη και προσοχή στο πιάτο μας - προέρχονται από ζουμερά και τρυφερά κοτόπουλα, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Πάνω από 600 μέλη - πτηνοτρόφοι και περίπου 1200 εργαζόμενοι φροντίζουν τα κοτόπουλα και εργάζονται καθημερινά με υπευθυνότητα και συνέπεια, ώστε να απολαμβάνουμε εμείς λαχταριστά και ασύγκριτα νόστιμα πιάτα.
Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» σέβεται εκτός από τον καταναλωτή και την επιθυμία του για άρτια πρώτη ύλη, το ίδιο το περιβάλλον. Τρανή απόδειξη αποτελεί η νέα συσκευασία του κοτόπουλου ελεύθερης βοσκής, Eco Safety Pack, η οποία μειώνει δραστικά τη χρήση πλαστικού, ενώ φροντίζει για την άριστη ποιότητα και συνεπώς την ασφάλεια του προϊόντος και των καταναλωτών. Η εταιρεία δεν αψηφά την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη και κυκλική οικονομία, προστατεύοντας έμπρακτα το περιβάλλον.
Από το 1958 μέχρι και σήμερα, 66 χρόνια μετά, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» παραμένει πιστός στις αξίες και τα ήθη του, πράττοντας με σεβασμό και υπευθυνότητα τόσο ως προς το προϊόν όσο και προς τον καταναλωτή. Όλα τα κοτόπουλα μεγαλώνουν σε υψόμετρο άνω των 700 μέτρων και εκτρέφονται για περισσότερο από δύο μήνες σε ορεινές φάρμες στην οροσειρά της Πίνδου. Τρέφονται μόνο με 100% φυτικές πιστοποιημένες τροφές και, μάλιστα, το 65% αυτών είναι το καλαμπόκι, στο οποίο οφείλεται το έντονο κίτρινο χρώμα που έχουν.
Τα κοτόπουλα του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη βιολογικής αξίας και διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά τους και μετά το μαγείρεμα, λόγω της υφής του κρέατος. Αυτοσκοπός του Συνεταιρισμού είναι να παρουσιάζει στον καταναλωτή αυθεντικά προϊόντα, εξασφαλίζοντας γεύση, ποιότητα και ασφάλεια. Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο πως τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής φεύγουν από την οροσειρά της Πίνδου με προορισμό τα πιάτα όλης της οικογένειας. Η βιολογική αξία τους τα καθιστά απαραίτητα για τη διατροφή μας, αφού περιέχουν θρεπτικά και πολύτιμα συστατικά για τον οργανισμό μας.
Από τα σνακ για το σχολείο μέχρι το μεσημεριανό στη δουλειά και τα δείπνα με φίλους, τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής από την οροσειρά της Πίνδου μας βγάζουν πάντα και παντού ασπροπρόσωπους. Ζουμερά και λαχταριστά, δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να συνδυάσουν «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», δηλαδή το νόστιμο φαγητό με τα πολλαπλά οφέλη μιας υγιεινής διατροφής. Όλα αυτά με τη σφραγίδα ποιότητας της «ΠΙΝΔΟΣ». Στο κοτόπουλο η επιλογή είναι μονόδρομος και ακούει στο όνομα «ΠΙΝΔΟΣ».
Advertorial