Ένα κανάλι Disney για κάθε ηλικία… μόνο στον OTE TV!

Τρίτη 19 Νοέμβριος 2013

Ολοκληρωμένη ψυχαγωγία από την Walt Disney μπορούν να απολαύσουν τα παιδιά, με την προσθήκη του καναλιού Disney Junior στον OTE TV.  Γιατί ο OTE TV φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλα τα κανάλια της Disney (Disney Channel, Disney XD και Disney Junior).

Τώρα, λοιπόν τα μικρά σας μπορούν να μεγαλώνουν απολαμβάνοντας  τους αγαπημένους τους ήρωες μέσα από τις εξής επιλογές:

  • Το Disney Junior απευθύνεται κυρίως σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, 2 έως 7 ετών, με πλούσιο 24ωρο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει ταινίες, σειρές και ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως «Η Λέσχη του Μίκυ», «Σοφία η Πριγκίπισσα», «Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ» κ.ά. Το πρόγραμμα του καναλιού μεταδίδεται μεταγλωττισμένο.
  • Το Disney XD με άφθονη δράση, απευθύνεται κυρίως σε αγόρια, που αγαπάνε την περιπέτεια, ηλικίας 6  έως 11 ετών, με δημοφιλείς σειρές και όχι μόνο, όπως το «Φινέας και Φέρμπ», «Κρας & Μπέρνστιν» και τα βασισμένα σε γνωστές σειρές κόμικς της Marvel, «Ο Απόλυτος Σπάιντερμαν» και «Avengers Assemble».
  • Το Disney Channel απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών, με μαγικό θέαμα από τον κόσμο της Disney για να διασκεδάζει όλη η οικογένεια,  με δημοφιλείς σειρές και ταινίες όπως «Βιολέττα», «Όστιν και Άλλι», «Καλή τύχη Τσάρλι» και «Τζέσι».

ote_tv_logo

Όλα τα κανάλια της Disney είναι διαθέσιμα σε όλα τα οικιακά πακέτα OTE TV (Full, Sports, Cinema & Family pack).

Απολαύστε πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια στον OTE TV.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

TRENDING ARTICLES