REAL LIFE FAMILY MATTERS

To παιχνίδι των ευχών


25 Δεκεμβρίου 2013

Είναι μια ευκαιρία να μοιραστείτε τις επιθυμίες σας.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας εμποδίζουν όχι μόνο να εκφράσουμε τους στόχους μας αλλά και να τους σκεφτούμε. Συχνά, οι άνθρωποι μας πέφτουν απ΄τα σύννεφα όταν εξομολογούμαστε κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρό μας. Φέτος, τα Χριστούγεννα λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσετε. Οργανώστε μια βραδιά ευχών. Μαζευτείτε όλοι μαζί, ετοιμάστε κάτι ζεστό να πιείτε και μοιράστε λευκά χαρτιά. Γράψτε για αρχή μια λίστα από πράγματα που επιθυμείτε να κάνετε. Στη συνέχεια ανταλλάξτε τα χαρτιά και μάθετε τα όνειρα των άλλων. Μιλήστε για το πώς μπορούν να γίνουν πράξη αλλά και πώς μπορεί ο καθένας ξεχωριστά να συνεισφέρει σ' αυτό.

Μπορείτε επίσης να γράψετε ευχές και να τις τοποθετήσετε σ' ένα σακούλι. Ο καθένας θα τραβήξει από μία για να δείτε η τύχη τι εύχεται για εσάς τελικά.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να επικοινωνήσετε και να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Οι ευχές των παιδιών σας αλλά και όσα θα μοιραστούν μαζί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα σας εκπλήξουν. Αν τώρα τα παιδιά είναι μικρά και δεν ξέρουν να γράψουν μπορούν να ζωγραφίσουν.

Περάστε λοιπόν μια βραδιά γεμάτη όνειρα, ευχές και πολύ αγάπη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.