REAL LIFE FAMILY MATTERS

Τα 7 πιο άχρηστα μωρουδίστικα πράγματα


7 Μαρτίου 2014

Κάθε γονιός γνωρίζει ότι υπάρχει ένας ολόκληρος εξοπλισμός που συνοδεύει ένα μωρό. Τα περισσότερα από αυτά δεν τα χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Καλοπροαίρετοι και γενναιόδωροι συγγενείς και φίλοι φέρνουν αρκετά από αυτά για δώρο κι άλλα αγοράζετε εσείς γιατί θέλετε να δώσετε στο μωρό σας το καλύτερο. Αν δεν θέλετε ένα σπίτι γεμάτο με είδη μπεμπέ, εδώ είναι ο εξοπλισμός για το μωρό που δεν χρειάζεστε…

1. Αλλαξιέρα

Μερικά πράγματα σας ακούγονται χρήσιμα αλλά δεν είναι. Όπως η αλλαξιέρα, είναι ένα έπιπλο που απλά καταλαμβάνει χώρο.  Οι περισσότεροι γονείς απλώς καταλήγουν να αλλάζουν το μωρό στον καναπέ ή στο κρεβάτι!!

2. Επώνυμα ρούχα

Η Kim και ο Kanye μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα επώνυμα ρούχα του μωρού τους. Αλλά τα βρέφη χρειάζονται πραγματικά ρούχα σχεδιαστών; Όχι, απλά χρειάζονται ρούχα ζεστά, πρακτικά και όχι ρούχα για φιγούρα ώστε να μπείτε στον πειρασμό να πληρώσετε μια περιουσία. Εξάλλου τα μωρά, μεγαλώνουν τόσο γρήγορα….

3. Καλαθούνα

Οι καλαθούνες μπορεί να φαίνονται αξιολάτρευτες, αλλά δεν είναι μια αξιόλογη επένδυση. Είναι μόνο για τα νεογέννητα και τα μωρά δεν μένουν για πολύ μικρά. Έτσι, εκτός και αν σας δώσουν μια, μην κάνετε τον κόπο να αγοράσετε. Τα χρήματά σας είναι καλύτερο να δαπανηθούν αλλού.

4. Κάδος πάνας

Στο εμπόριο υπάρχουν παντού. Ουσιαστικά πρόκειται για απλούς κάδους απορριμμάτων με ένα άλλο σχέδιο και άρωμα. Οι πάνες πάνε στα σκουπίδια. Δεν χρειάζεται ξεχωριστός κάδος με αρωματικά σακκουλάκια!!!

5. Wipe Warmer

Ναι, βγήκε και αυτό το gadget !!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόντουσαν πραγματικά για αυτό. Ότι δεν θα κατάφερναν να επιβιώσουν τα μωρά αν τα σκουπίζατε με μωρομάντηλα που δεν ήταν ζεστά;

6. Πιπίλες

Αυτό είναι κάτι άλλο που εκμεταλλεύεται τo άγχος των γονιών. Στα μωρά πέφτει συνέχεια η πιπίλα τους και εννοείται οτι δεν την βάζετε στο στόμα τους αν έχει πέσει στο πάτωμα. Αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη να σπαταλάτε χρήματα για μαντηλάκια, όταν υπάρχει μια απλή εναλλακτική λύση – απλά μια εφεδρική πιπίλα.

7. Video monitor

Προφανώς η απλή συσκευή παρακολούθησης μωρού δεν είναι αρκετή αυτές τις μέρες ,θα πρέπει να έχετε μια οθόνη για να τα παρακολουθείτε. Τα μωρά καταφέρνουν να ακουστούν μίλια μακριά ούτως ή άλλως, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Η αλήθεια είναι οτι όλα όσα έχουν σχέση με τα μωρά και τον εξοπλισμό τους είναι δελεαστικά, αλλά θα πρέπει να σκέφτεστε την ίδια στιγμή οτι μπορεί να είναι σπατάλη χρημάτων και να πιάνουν χώρο.

Δωρίστε ότι μπορείτε, υπάρχουν παιδιά, που οι γονείς τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τίποτα και παιδιά, που μεγαλώνουν χωρίς γονείς, και τα «άχρηστα» σας θα είναι θησαυρός για εκείνα.

Το διαβάσαμε στο 4moms.gr

 Αλήθεια ποιο είναι το πιο άχρηστο πράγμα που αγοράσατε ή σας δώσανε για το μωρό σας;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.