REAL LIFE FAMILY MATTERS

Η νέα σειρά που έρχεται να ξεσηκώσει όλα τα κορίτσια


21 Νοεμβρίου 2014

Ο λόγος γίνεται για τη νέα σειρά, Girl Meets the World, που έκανε πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου στο κανάλι Disney Channel στον OΤE TV.

MV5BMTc2NTAwMzgwOF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTcxMTIwMjE@._V1_SX214_AL_

Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς Βoy Meets the World, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1993 στο ABC. Τότε, o Cory και η Topanga ήταν ένα νεαρό ζευγάρι που ήταν μαζί από το σχολείο. Τώρα, είναι πλέον παντρεμένοι με παιδιά, και είναι η κόρη τους Riley εκείνη που με τη σειρά της καλείται να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της εφηβείας με τον μπαμπά, Cory να είναι καθηγητής στο σχολείο της. Η νεαρή Riley ανακαλύπτει τον κόσμο και τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από διάφορες,καθημερινές περιπέτειες. O δημιουργός του «Girl Meets World», Michael Jacobs, πρόσφερε ρόλους σε όλους τους ηθοποιούς που έπαιζαν στο «Boy Meets World» σε περίπτωση που ήθελαν να συμμετάσχουν και στην καινούργια σειρά. Οκτώ από αυτούς δέχτηκαν!

rs_1024x759-140402093641-1024.Girl-Meets-World-JR-4214

Οι έφηβες σας πρόκειται να γίνουν φανατικές με τη νέα σειρά που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 09:45 στο κανάλι Disney Channel στον ΟΤΕ ΤV. Οι ιστορίες της Riley θα τις συναρπάσουν και βρουν πολλά κοινά στοιχεία στις δικές τους καθημερινές περιπέτειες.