REAL LIFE FAMILY MATTERS

14 λόγοι για τους οποίους είστε μία υπέροχη μαμά


6 Ιανουαρίου 2015

Σπάνια οι μαμάδες ακούν θετική κριτική για την ανατροφή των παιδιών τους. Είναι η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου να μεγαλώνεις παιδιά και γι΄αυτό θα πρέπει πιο συχνά οι μαμάδες να επαινούνται. Πρώτα απ΄όλα όμως είναι καλό οι ίδιες να νιώθουν υπέροχο με τον ρόλο τους. Γιατί;

Ιδού 14 λόγοι που σας απαντούν!

  1. Παρόλο που δεν θα σας δόθηκαν οδηγίες για το μεγάλωμα ενός παιδιού, εσείς τα καταφέρνετε μία χαρά.
  2. Μπορεί να φοβάστε και να ανησυχείτε συνεχώς για το αν κάνετε το σωστό ή όχι, όμως συνεχίζετε να παλεύετε για το καλύτερο.
  3. Κι αφού δεν μπορεί κάποιος να σας δώσει συμβουλές εσείς βρίσκετε τη λύση. Πώς; Αναζητώντας πληροφορίες στο internet και μιλώντας για τους φόβους και τις ανησυχίες στα διάφορα forums μαμάδων.
  4. Ανησυχείτε για το μικρό σας όταν δεν τρώει. Ακόμη κι αν έχει το τελειώσει το γεύμα του πριν μία ώρα. Κι η αγωνία αυτή πηγάζει απ΄το ενδιαφέρον σας να είναι καλά και να μεγαλώσει γρήγορα.
  5. Προσπαθείτε μέρα με την μέρα να γίνεστε όλο και καλύτερες.
  6. Έχετε θέσει τα δικά σας θέλω σε δεύτερη μοίρα.
  7. Τσάντες, παπούτσια, ρούχα κτλ μένουν πίσω από επιλογή. Μπορεί να βρίσκεστε με τις ώρες σ΄ένα κατάστημα παιδικών ρούχων απλά και μόνο αναζητώντας τα καλύτερα για τα μικρά σας.
  8. Παρόλο που μέχρι χθες δεν είχατε άριστες σχέσεις με την μαγειρική, μετά τον ερχομό του μικρού σας η κουζίνα έχει γίνει το βασίλειο σας.
  9. Όσο κουρασμένες κι αν είστε έχετε πάντα τη διάθεση να του διαβάσετε ένα παραμύθι παρόλο που ξέρετε πως δεν θα αρκεστεί στο ένα.
  10. Προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα. Θέλετε να είναι όλα υπό τον έλεγχο σας. Κάποιες φορές τα καταφέρνετε και κάποιες όχι.
  11. Πιθανότατα να έχετε υπερδυνάμεις καθώς κοιμάστε ελάχιστα και κατά τη διάρκεια της μέρας δεν σταματάτε δευτερόλεπτο.
  12. Επίσης, μοιάζει να έχετε αστείρευτη υπομονή.
  13. Μπορείτε να συγχωρέσετε τα πάντα.
  14. Είστε πρόθυμες να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για τα παιδιά σας.