REAL LIFE FAMILY MATTERS

To πρόγραμμα γυμναστικής της Elisabetta Canalis για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης


23 Φεβρουαρίου 2016

Την μάθαμε μέσα από την πολύχρονη σχέση της με τον George Clooney. Τώρα, η πανέμορφη Elisabetta Canalis παντρεύτηκε και έγινε μητέρα μιας πανέμορφης κορούλας!

kanalis Η μικρή Σκάιλερ γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2015 και η μαμά της λίγους μήνες μετά έχει βρεί την φόρμα της και το κορμί της είναι πιο ωραίο απο ποτέ... Τα αγαθά κόποις κτώνται και αυτό το ξέρει πολύ καλά η Elisabetta αφού κάνει σκληρή γυμναστική καθημερινά προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

   kanalis2

"Απόλαυσα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου και δε στερήθηκα τίποτα",είχε πει σε συνέντευξή της, αλλά τώρα έχει μπει πάλι σε πρόγραμμα άθλησης και διατροφής! Αυτό το διάστημα βρίσκεται παρέα με την κόρη της στις Μπαχάμες για μίνι διακοπές και ανεβάζει φωτογραφίες επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της.

artikel_elisabetta-canalis Ακόμα και εκεί βέβαια δε σταματά να γυμνάζεται καθώς κάνει padleboard ,τρέξιμο στην άμμο και πιλάτες. Δε παραλείπει βέβαια και το αγαπημένο της Kravmaga! Αυτό είναι το μυστικό της Elisabetta για να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης!!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο 4moms.gr